خب پس چرااا میگین خوبه .. ؟؟!!!
بالاخره من نفهمیدم چی خوبه چی بده .. !
هاست دانلود بگیرم فکر کنم بهتر باشه چون خرج vps اینجور که شما میگین خیلی بیشتر میشه .
خب پس چرااا میگین خوبه .. ؟؟!!!
بالاخره من نفهمیدم چی خوبه چی بده .. !
هاست دانلود بگیرم فکر کنم بهتر باشه چون خرج vps اینجور که شما میگین خیلی بیشتر میشه .
امضاء بلد نیستم .. انگشت بزنم ؟
بیبین
هر چی بخوای بگیری باید خرج کنی
شما نمیدونم کی گفته 80 گیگ 8000 تومان :دی
همون رو بگیری همه این ها برات روشن میشه
همون کسی هم گفته برام خیلی عجیب بود .. دایرکت ادمین گفت هست پنلش .. ! منم باهاش کار نکردم و تا بیام بهش عادت کنم خیلی زمان رو از دست میدم . !بیبین
هر چی بخوای بگیری باید خرج کنی
شما نمیدونم کی گفته 80 گیگ 8000 تومان :دی
همون رو بگیری همه این ها برات روشن میشه
مثل اینکه اینجور که شما میگین من از خرجش بر نمیام ..
فکر نکنم کسی هم اسپانسر بشه .. !
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
هاست 2 گیگ - 200 گیگ پهنای باند - وب سرور lightspeed (سرعت بیشتر نسبت به apache) - ماهیانه 3000 تومان - uptime: 100%
هاست دانلود - 35 گیگ 25000 تومان - 70 گیگ 45000 تومان - با قابلیت نصب رپیدلیچ
وارز دیتـــــــــــــا پردازفروش ویژه هاست دانلود با کیفیت / قیمت مناسببدون قطعی سرویس حتی در ساعات شبمشخصات سرور :16گیگابایت رمپردازنده 4 هسته ایکنترل پنل : سی پنلموارد گارانتی شده :تضمین امنیت سرویستضمین کیفیت سرویستضمین برپایی سرور تا 99.9%تضمین پشتیبانی شبانه و روزانهتضمین پاسخگویی پشتیبانی در کوتاه ترین زمان (آنی) و حداکثر تا 2 ساعتتضمین برگشت وجه : 24 ساعت تست.بعد از 24 ساعت در صورت رضایت هزینه سرور رو پرداخت میکنید و از زمان پرداخت تا 72 ساعت در صورت نارضایتی قابل برگست میباشدهاستــــــینگ دانلود با ترافیک محدود :هاســـــت دانلود 5 گیگابایت» ترافیک : 50 گیگابایت» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 3500 تومان-----------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 15 گیگابایت» ترافیک : 80 گیگابایت» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 8000 تومان-------------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 30 گیگابایت» ترافیک : 150 گیگابایت» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 15000 تومان-------------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 50 گیگابایت» ترافیک : 250 گیگابایت» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 24000 تومان-------------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 100 گیگابایت» ترافیک : 500 گیگابایت» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 40000 تومان-------------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 200 گیگابایت» ترافیک : 700 گیگابایت» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 80000 تومان-----------------------------------------------------------------------------------------------------|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||هاستــــــینگ دانلود با ترافیک نامحدود :هاســـــت دانلود 5 گیگابایت» ترافیک : نامحدود» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 4000 تومان-----------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 15 گیگابایت» ترافیک : نامحدود» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 9500 تومان-------------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 30 گیگابایت» ترافیک : نامحدود» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 18000 تومان-------------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 50 گیگابایت» ترافیک : نامحدود» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 27000 تومان-------------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 100 گیگابایت» ترافیک : نامحدود» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 50000 تومان-------------------------------------------------------------------هاســـــت دانلود 200 گیگابایت» ترافیک : نامحدود» امکانات هاست دانلود» راپیدلیچ : ممنوع» قیمت ماهانه سرویس : 100000 تومان· تحویل آنی همزمان با پرداخت آنلاین· کسر هزینه سرویس در صورت درج بنر وارز دیتا پرداز· کسر هزینه سرویس برای مشتریان هرچند ماه خرید متوالی شامل تخفیف ویژههدف اصلی این مرکز ایجاد مکانی امن با سرعت و کیفیت با رضایت کامل کاربر به همراه کادر مجرب پشتیبانی در تمامی ساعات شب و روز است.سرویس های این مرکز به صورت تمام وقت بدون دان حتی در ساعات شب عرضه میگردد.پشتیبانی از طریق یاهو : ir.wareztm1@yahoo.comپشتیبانی از طریق همراه : 09176156062پشتیبانی از طریق پرتال : portal.wareztm.comپشتیبانی از طریق شماره مرکز : 7410002 – 0711پشتیبانی از طریق پیام : اتوماتیک از طریق سیستم
وارز دیتــــــــا پرداز
دوستان قیمت ها خیلی بالاس .. منم بد موقع میخوام سایت بزنم ..
البته میدونم تقصیر شما نیست و دلار رفته بالا و شما هم گرون میخرید .. !
با این وضعیت فکر نکنم بتونم هاست بگیرم .. !
ممنون از دوستانی که پلان گذاشتن .. !
بازم شرمنده همه دوستان .. فعلا پول کافی ندارم برای خرید هاست دانلود
سلام دوست من
پیشنهاد میکنم یک وی پی اس ویندوز بگیر با یک فضا و رم حداقل 512 روی اون هم سایتت و هم میزبانی هاست دانلودت باشه راحت تری هزینه هم کم تر در میاد
ولی اگر بخوای جدا باشه یعنی هم میزبانی سایت و میزبانی دانلود جدا بازم به یک وی پی اس نیاز پیدا میکنی
وی پی اس به صرفه تر در میاد الان آفر هاست دانلود دوستان میدن فضا کمه و شما هم میگی جواب 1 روز سایت رو نمیده
در ضمن اگر امکان داره یک بودجه مشخص کنید تا دوستان بر اساس اون آفر ارائه کنند
اگر میزبانی سایت و وی پی اس خواستید ما در خدمتتون هستیم
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
فکر کنم قبلا بودجه رو گفتم .. !
ماهی 10 تومان .. فعلا .. !
تاپیک های دیگه رو که میدیم وی پی اس با رم 1 گیگ و هارد 1 ترابایت 40 تومان 50 تومان 30 تومان پیدا میشود .. !
من دنبال وی پی اس رم 1 و هارد 100 هستم .. با این قیمت فکر نکنم پیدا کنم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)