من فروشنده نیستم ولی شاهد به خاک نشستن موقتی چندی از فروشنده ها بودم
برام جالبه که این تاپیک رو پیگیری کنم
موفق باشید![]()
من فروشنده نیستم ولی شاهد به خاک نشستن موقتی چندی از فروشنده ها بودم
برام جالبه که این تاپیک رو پیگیری کنم
موفق باشید![]()
اصلا میشه به هتزنر گفت دیتاسنتر ؟
سرور منم امروز کلا خاموش شده و هیچ خبری نیست و معلوم نیست چرا بسته شده
اصلا اطلاع هم ندادن که مشکل چیه
ان دوست عزیز یا بی اطلاعه یا جو گیره شبکه های سیمایی خودمون شده ! عزیزم رشد اقتصادی امریکا 1.5 درصد بوده ( خورده اش رو نمیدونم ) - نمیگم مشکلی نیست - چرا هست - امریکا فرق داره - مثل شهرهای خوب ایران اگه در نظر بگیرید که ملت از چادر و روستا میریزن به شهر - آمریکا هم همینطوره از همه دنیا اونجان- وقتی همچین حالتی باشه دیگه مردم اونجا صبح تا شب میدوند تا پول 100 دلارشونو 200 دلار کنند ! اونجا فرق داره - یوقت دیدین هر روز و هر هفته و هر دقه دارن کار میکنند !
اما اروپا عزیزم غرف داره - آخر هفتشون که میشه اگر کسی کار کنه باید کالیات سنگین بده ( دولت عمدا این کارو کرده ) مردم آرامش داشته باشند - اگر نرفتید حتما ی سفر برید ببینید !
هدف انحراف تاپیک نبود و نیست - خواستم به شما بگم اطلاعات نادرست تو فرومی که بازدیدش بالاست ندید!
در مورد صحبت استارتر تاپیک : به نظر میاد باید صبور بود تا جواب بدن - متاسف شدم - اما دوست من چاره ایی نداریم - ایرانی هستیم - تحریم و اینکه مشتری ایرانی هم پر توقعه - الان به مشتریتون بگید دو روز بعد مشکل حل میشه کلی غر میزنه
ویرایش توسط dreamdata : July 28th, 2012 در ساعت 23:34
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
خیلی جالبه ما Abuse میکنیم بعد اعتبار اونا رو زیر سوال میبریم که چرا گیر میدن!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)