نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: به دنبال vps

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

Exclamation Vps شرکت سامانه سهند ( سامانه نیک )

با سلام منم تعریف سامانه نیک رو خیلی شنیدم آیا شما دوستان نظری در مورد سامانه نیک دارین چون این سرور به گقته دوستان هم منجر خوبی دارن و هم کیفیت سرورهاشون عالی هست . لطفا در مورد سامانه نیک و سرورهاش بهم کمک کنید تا خریدی بهتر انجام بدم
    سایت اصلی شرکت : سامانه نیک - میزبانی وب لینوکس و ویندوز 2003 ، ثبت دامنه ، سرورهای مجازی ، سرورهای اختصاصی و دیتا سنترشون رو دامنه Dedicated Server Giga Hosting - ديتا سنتر شرکت سامانه سهند هستش .
    -------------------------------------------------
    منتظر پاسخ شما هستم
    samanenic.com
    ویرایش توسط ping_server : September 18th, 2008 در ساعت 13:28

عضو انجمن Nikihost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    261
    تشکر تشکر شده 
    536
    تشکر شده در
    391 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ping_server نمایش پست ها
    با سلام منم تعریف سامانه نیک رو خیلی شنیدم آیا شما دوستان نظری در مورد سامانه نیک دارین چون این سرور به گقته دوستان هم منجر خوبی دارن و هم کیفیت سرورهاشون عالی هست . لطفا در مورد سامانه نیک و سرورهاش بهم کمک کنید تا خریدی بهتر انجام بدم
    سایت اصلی شرکت : سامانه نیک - میزبانی وب لینوکس و ویندوز 2003 ، ثبت دامنه ، سرورهای مجازی ، سرورهای اختصاصی و دیتا سنترشون رو دامنه dedicated server giga hosting - ديتا سنتر شرکت سامانه سهند هستش .
    منتظر پاسخ شما هستم
    samanenic.com
    با سلام.
    به نظر من پشتيبانشون به درد خودشون ميخوره . يه جوري ميگن گروه كه كسي فكر ميكنه 7- 8 نفري هستند در حالي كه من فكر ميكنم فقط اقاي نجد است و خلاص . وقتي ازشون درخواست پشتيباني ميكني در صورتي كه سرشون خالي باشه همون موقعه جوابت مي دن . و اينكه ديتاسنتر نيست . فقط از گيگاهاستينگ يه جورايي نمايندگي دارن . و سرورشون آپ تايم خوبي داره .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    607
    تشکر شده در
    444 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ping_server نمایش پست ها
    سایت اصلی شرکت : سامانه نیک - میزبانی وب لینوکس و ویندوز 2003 ، ثبت دامنه ، سرورهای مجازی ، سرورهای اختصاصی و دیتا سنترشون رو دامنه dedicated server giga hosting - ديتا سنتر شرکت سامانه سهند هستش .
    منتظر پاسخ شما هستم
    samanenic.com
    شما یه جوری تعریف کردی که کسی ندونه فکر می کنه که این شرکت ماله خودته !
    به جای این که تعریف کنی خیلی ساده می تونی مدرک بیاری چون دیگه آدم ها پست هارو در فروم نگاه نمی کنن !
    مدرک های آمده شده رو به اون ها اعتماد می کنن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)