واقعا ممنون از شما امیدوارم و طبق شناختی که از شما دارم مطئنم که میتونید این پروژه رو هم بخوبی عملی کنید
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم که با نظرات و استقبالشون از جناب ممیز عادل به ایشون و بقیه اعضا گروهشون دلگرمی بدن
سپاس
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
واقعا ممنون از شما امیدوارم و طبق شناختی که از شما دارم مطئنم که میتونید این پروژه رو هم بخوبی عملی کنید
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم که با نظرات و استقبالشون از جناب ممیز عادل به ایشون و بقیه اعضا گروهشون دلگرمی بدن
سپاس
به توجه به افزایش تعداد کاربران و همچنین مجموع تراکنش روزانه ؛
اگر به مدت 10 روز (پشت سر هم) ، مجموع تراکنش های هر روز بالای 1میلیون و 389هزار تومان باشد ، کارمزد ها به صورت زیر تغییر می یابد :
درگاه پرداخت واسطه - از 1.4درصد - به 1درصد
درگاه پرداخت اختصاصی - از 2.4درصد - به 2درصد
همچنین ، در صورت استقبال بیشتر ، کارمزد ها کمتر میشود.
با تشکر از تمامی کاربران عزیز / سپهر ممیز عادل
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و محترم ،
در اینجا هم اعلام می کنم ، بنده قصد تخریب هیچ سیستم و وب سایتی را ندارم ، همچنین هکر نیستم ، تنها دلسوز مردم و شما کاربران می باشم.
با توجه به بررسی 1~2 ساعته وب سایت shetab.biz ، بنده به آسانی ، کلیه اطلاعات وب سایت را استخراج نمودم و تمامی کارمزد ها را 0 کردم.
این اقدام ، فقط جهت تحکیم ، حرف های بنده ، در اطلاع رسانی ای که در تاپیک زیر انجام دادم بود :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/54449/
همانطور که می دانید ، بنده مدیر سایت جی پال هستم و هیچگونه دسترسی مدیریتی ، به بخش های وب سایت shetab.biz نداشته و ندارم.
بنده تنها با وجود یک باگ امنیتی مدیریتی ، تونستم به کلیه اطلاعات وب سایت دسترسی پیدا کنم ، که آنها را در تاپیک معرفی شده ، منتشر کردم.
پیروز و سربلند باشید / سپهر ممیز عادل
لیست پذیرندگان وب
و
درخواست های تسویه حساب پرداخت نشده
حذف شد
خیلی جالب هست ایشون از این ایمیل هم به تمام کاربر های شتاب دادن:
با سلام خدمت شما کاربر عزیز بنده سپهر ممیز عادل ، مدیر وب سایت jaypal.ir هستم متاسفانه همانطور که میبینید ، بنده به پنل مدیریت سایت shetab.biz دسترسی پیدا کردم و برای اثبات این امر ، اطلاعاتی در تاپیک زیر قرار دادم : http://www.webhostingtalk.ir/f118/54449/ کاربران عزیز ، لطفا\" از بنده دلخور نشید ، چون بنده تنها برای امنیت اطلاعات شما این کار رو کردم امیدوارم با توجه به مشکل پیش اومده ، بهترین و درست ترین انتخاب رو انجام دهید موفق و پیروز باشید / مدیریت وب سایت جی پال - سپهر ممیز عادل
آقا عادل یه روز هم یکی با شما همین کار میکنه خیلی کار اشتباهی کردی الان فکر کردی خیلی بزرگ شدی؟
مدیر های اینجا کاری نمیخوان انجام بدن؟ ایشون تمام اطلاعات و تراکنش ها قرار دادن و پابلیک کردن
قوانین اینجا اجازه چنین کاری میده؟
خدایی انصافه که من ، همین الآن با پرداخت 1975 ريال ، یک کارت شارژ 20000 ریالی از فروشگاه مرکز خرید شارژ ارزون خریدم ؟؟؟
پرداخت مبلغ 1975 ريال به شماره خريد 723515597 و شماره مرجع انجام شد
نوع سریال شارژ: کد شارژ: 2000 تومانی ایرانسل(1975ت) IR070522218124 0220523746880834
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)