نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن payam_shzbax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    431
    تشکر شده در
    290 پست

پیش فرض پاسخ : vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamdata نمایش پست ها
    دوستان ضمن قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران - ببخشید که آفر نمیدم ( میتونم اما مگه عقلمو از دست دادم؟ )
    ی خواهشی داشتم ... اکثر افراد متخصص در این انجمن بیزینس مربوطه دستتون هستش - غیر از اینه ؟ ی خواهش : انرژی میزارید - عمرتون رو میزارید - چشم میزارید - غرغر مادر و خواهر و همسر به جون میخرید که چی ؟ که ضرر بدید ؟ خوب همچین سرویسی که تقاضا میشه کاملا به سود مشتری و به ضرر من و شمای سرویس دهندست - باور کنید اگر قیمت و آفر پایین ( بیخودی پایین - واقعا تامل کنید بزرگواران ) ندید قیمت به ی سطح مشخصی میرسه برای سرویس ها و واقعا ی نفسی میشه کشید ... فکر نمیکنید باید دیگه شروع کرد ؟
    من از استارتر تاپیک معذرت میخوام اما خود ایشون هم میدونه که زمانی این اجازه رو از نظر اخلاقی به خودشون میدن واسه سرویس من و شما شرط بزارند و قیمت هم ایشون تعیین کنند که من و شمای عزیز فارغ از مواردی که گفتم عمرتون رو میزارید - کار آی تی میکنید و و و و ..., بیاید قیمت پایین بدید - خوب معلومه من نوعی فردا همچین سرویسی رو تقاضا میکنم - توی لایو چت هم به جای " سلام وقتتون آزاده عرضی داشتم ؟ " که سرویس دهنده قاعدتا باید بشنوه اینگونه میشه که " تیکت منو چرا جواب ندادی " ( انگار با نوکرش حرف میزنه "

دیر شده ! بجنبید ...!

ببخشید بازم اما انتظار نداشتم کسی آفر بده به استارتر ( نه اینکه کسی نتونه بلکه دلش نخواد آفر بده )
    با تشکر از حرف های خیلی بجاتون.
    قابل توجه کسایی که میان می گن خدمت شما! و لینک میزارن حالا به هر دلیلی !
    سود یک همچین افرادی باید 0 تومان باشه! الان هتزنر با هارد ساتا فقط میشه ماهی 250! اگر طرف بخواد با این قیمت کار کنه سودش کلا میشه 50 تومن! (بدون در نظر گرفتن هارد ssd!) .
    بقول شما فردا هم میاد طلبکار! واقعا دوستان کم لطفی می کنن که حتی پلن ها و لینک خرید هاشون رو به ایشون معرفی می کنن! و میشه دید بازم بعد اون حرف های به جای شما باز اومدن آفر دادن! دیگه حرفی نمیمونه که این بازار بس آشفته بازار شده

2. تعداد تشکر ها ازpayam_shzbax به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)