شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
کاربران هاست
سی پنل
نه پیش فرض هر کاربر داخل کنترل پنل میتونه سایت خودش را اسکن کنه
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
آره - من تصور کردم نگران دیسیبل کردن و پاک کردن سرویس هستید توسط کاربران.
اگر از خود سی پنل اون رو نصب کردید ( از whm ) میتونید به لینکش برید داخل whm میشه اونجا تنظیم کرد که کدام هاست این اسکن براش فعال یا غیر فعال باشه
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
برای پاک شدش از پارامتر
استفاده کنیدکد:--remove
آره - من تصور کردم نگران دیسیبل کردن و پاک کردن سرویس هستید توسط کاربران.
اگر از خود سی پنل اون رو نصب کردید ( از whm ) میتونید به لینکش برید داخل whm میشه اونجا تنظیم کرد که کدام هاست این اسکن براش فعال یا غیر فعال باشه
ممنون
یک سوال دیگه از داخا whm که فکر نمیکنم بشه اسکن کامل کرد
اگر میشه چطور؟؟
اگر نمیشه دستور ssh چیه؟ واسه اسکن کامل؟
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
داخل دایرکت ادمین بعد از نصب زمان استارت claav با این ارور مواجه میشم !! راه حل چیست ؟
Starting Clam AntiVirus Daemon: ERROR: Missing argument for option at line 76
ERROR: Can't open/parse the config file /etc/clamd.conf
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)