سلام خدمت دوستان لطف کنید تاپیک بی راه نکشید دوست عزیز
اول باید اعلام کنم باید به زمان تعطیلی و اخر هفته دیتا سنتر فکر کرد و اینکه اقای غلامی اولین موردی که مد نظر دارند اطلاعات سرویسهای ایشان پاک نشود پس خواهشا کسانی که اطلاعی ندارند و بخواهند تاپیک را به بیراه بکشند وارد این تاپیک نشوند و اجازه بدهند دوستان با تجره و اساتید به اقای غلامی کمک کنند و از این بحران نجات پیدا کنند
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
اقا چرا اینطوری میکنید باید بده دیتاسنتر انجام بده نمیخواد بده چون بلد نیست یا میخواد پول بگیره ازت خواستی پیام بده بهت میگم milade_m یاهو هست
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
شما بهتره به دیتاسنتر اعلام کنید برای تغییر رمز ها
اگر مستقیم از دیتاسنتر خرید کردید که تیکت بدید اگر نه که به رابط بگید
بکاپ مشتریان رو کجا ذخییره کردید؟ روی اف تی پی هتزنر؟
اگر آره میتونید بیرون بکشید مشکلی نداره
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام دوست عزیز . اگر پنل سرورتون از قابلیت rescue ساپورت میکنه میتونید بعضا اطلاعات و فایل هاتونو بکشید بیرون .
در کل ؛ نیاز به ارتباط مستقیم با دیتاسنتر جهت رفع مشکل دارید . قطعا تا صبح روز دوشنبه جوابی از سمت دیتاسنتر دریافت نخواهید کرد چون تعطیلی رسمی هستش .
در انتها با توجه به سابقه چنین مواردی ، بنده فکر میکنم بهتر هست سرور رو ریبیلد کنید . حتی با بدست آوردن پسورد ، هکر قطعا یک سری راه های نفوذ بعدی مثل back connect یا امثالهم از سرور شما گفته . هرچند بک کانکت تقریبا با یک ریست قطع میشود اما اگر یک بد افزار در کرنل سرور شما فعال کرده باشد مثلا rootkit قطعا به مشکل برخواهید خورد . نظر بنده این هست که فایل یوزر ها رو بیرون بکشید . سرور رو ریبیلد کنید . در انتها توسط یکی از افراد مجرب سرور را کانفیگ کنید . البته اگر خود شما وارد هستید که چه بهتر .
فایل کاربران را با آخرین نسخه آنتی ویروس ClamAV اسکن کنید ، این کار قطعا در بهبود وضعیت امنیت کمک خواهد کرد .
در مورد موردی که بین چند کاربر در این تاپیک رخ داده هم بنده عرض کنم بهتر از با حفظ آرامش طرفین موضوع را با هم بررسی و رفع کنند . زیاد جالب نیست چنین پست هایی در انجمن بین کاربران عزیز رد و بدل شود . خلاف قوانین هم هست تا حدودی .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)