اگه مایل باشین دسترسی بدم خودتون چک کنید
پنل وی ام ویر + پنل خود سایت ovh
اگه مایل باشین دسترسی بدم خودتون چک کنید
پنل وی ام ویر + پنل خود سایت ovh
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
مشخصات بدین بارتون چک میکنمعزیز
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ظاهرا که هنوز روی ایپیهاتون کلا مک ادرس ست نشده به نظرم از جایی که تهیه کردین درخواست کنید کهمک ادرسها رار وی ایپیهاتون ست کنند بعدش مشکلی داشتید توی نصب و رااندازی بگید من بارتون انجام میدم و یا راهنمایی میکنم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
بله توی ویندوز 2008 بسته هستند شما پورتهای که فقط نیاز دارید باز کنید بقه را بزارید بسته باشه اون قضیه نت بایوس هم حتما فارموش نشه تیکش بزنید وگرنه 3 سوت بارتون اخطار میفرسته دیتا سنتر
اقا ببین این تیکی که برداشتم منظورتون اینه این تو ویندو ز2008 باید برداریم یا نه حتما باید تو 2003 هم برداشته بشه
سلام وقت بخیر خدمت دوستان باید عرض کنم امورز عصر ساعت 2 اموز میخواستم ای پی ریجستر کنیم و خود دیتا سنتر پیام میداد که ip رجستر نکنید و بعد که پیام برداشته شد ما ip اد کردیم و مک ادرس زدیم و تست کردیم ip جواب نداد و از طریق تیکت برای دیتا سنتر مشکل ارسال کریدم و در حال حاظر منتظریم که دیتا سنتر جواب تیکت ما رو بدهد باید عرض کنم این مشکل سه روز پیش هم داشتیم
و خود دیتا سنتر اعلام کرد هر چی ای پی دارید مک ادرسها رو خذف کنید تا مجدد به روتر اد شود و بعد از اینکه به روتر اد شد کلیه ip ها مک ادرس زده شد و کار کرد
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
خوب پس دوست عزیز فکرمیکنم باید منتظر باشید تا این قضیه حل بشه که مک ادرس ست بشه
عزیز جریان مک ادرس نیست جراین اینه که
پیام خطای دیتاسنتر
Failed to found Available Block Ripe, please contact the
support.
که در زمان ثبت ip گزارش داده میشد
و اینکه مک ادرس زده میشود و بعد شما به راحتی میتوانید مک ادرس بزنید با وقفه 5 دقیقه ولی ip کار نمیکند از طریق تیکت در حال پیگری اقای مهرداد تاری هستم و به محض اینکه مشکل حل شود خود اقای تاری هم گزارش رو دریافت خواهد کرد چون پنل مستقیم دارد ایشان
ویرایش توسط rezahd : July 20th, 2012 در ساعت 00:09
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)