-
June 29th, 2012, 11:51
عضو انجمن
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها ازCityKala.net به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2012 11:51
# ADS
-
June 30th, 2012, 21:50
پاسخ : مژده :طراحی قالب اختصاصی رایگان whmcs برای کاربران webhostingtalk(اما بعد امتحانات)

نوشته اصلی توسط
CityKala.net
کمک خواستی بهم بگو 24 ساعت وقت آزاد :دی
سلام سیتی کالای عزیز از لطف شما نهایت تشکر رو دارم اگه کمکی از دستتون بر میاد سپاسگذار میشم کمک کنید
-
تعداد تشکر ها از arashkhan به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2012, 21:52
عضو انجمن
پاسخ : مژده :طراحی قالب اختصاصی رایگان whmcs برای کاربران webhostingtalk(اما بعد امتحانات)

نوشته اصلی توسط
arashkhan
سلام سیتی کالای عزیز از لطف شما نهایت تشکر رو دارم اگه کمکی از دستتون بر میاد سپاسگذار میشم کمک کنید
شما کارایی که دارید توی یک پ.خ به من بگید
تا جایی که بتونم کمک میکنم و دریغ نمیکنم
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها ازCityKala.net به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2012, 22:28
عضو انجمن
پس ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا چرا اینقدر این چیزای ارزون زود پر میشه عجب آدم بد شناسی هستیم به خدا
-
تعداد تشکر ها ازhadi_am به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2012, 10:26
حضرت وب هاستینگ تالک میفرماید: یک قالب اختصاصی زدن رایگان بهتر از 70 سال عبادت است 
یکی هم برای ما بزنهl-)
-
تعداد تشکر ها ازnars_Vps به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2012, 20:38
اینجا هم رزرو میکنم هر وقت نوبت بشه برا من هم بزن.
متشکرم
-
تعداد تشکر ها ازnavidahwaz به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2012, 22:17

نوشته اصلی توسط
navidahwaz
اینجا هم رزرو میکنم هر وقت نوبت بشه برا من هم بزن. متشکرم
دوست من تو تایپیک هم ذکر شد که درخواست های بعدی پذیرفته نمیشود شرمنده از شما و تمام دوستانی که بعد از بسته شدن تایپیک درخواست دادن باتشکر
-
تعداد تشکر ها از arashkhan به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2012, 18:02
داداش سلام واقعا خدا عمرت بده اگه واقنی اینکارو میکنی لطفا یک قالب هم واسه من درست کن لطف کن برای دریافت اطلاعاتم یه ایمیل بزن منتظرم لطفاdibahosting@yahoo.com
-
تعداد تشکر ها از ghghgh به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2012, 18:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ghghgh
داداش سلام واقعا خدا عمرت بده اگه واقنی اینکارو میکنی لطفا یک قالب هم واسه من درست کن لطف کن برای دریافت اطلاعاتم یه ایمیل بزن منتظرم لطفاdibahosting@yahoo.com

مثل اینکه زمانش گذشته
-
تعداد تشکر ها از PerSianSerVerS به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2012, 04:37
دوستان عزیز شاید خیلی از شما فکر میکنید که قولم را از یاد بردم ولی به مولا اصلا اینجور نیست
من ساکن شهر اهرم و اکثر شما هم خبر دارین که چندی پیش زمین لرزه ای تو این شهر به وقوع پیوست و تلفات و خسارات زیادی به بار آورد
مدتیه که منم دارم به شهرم کمک میکنم و کمک هایی که بعضی از دوستان فرستاده بودن را به روستاها میبردم و تقسیم میکردم
ولی در اولین فرصت کارهای نصف کاره ی شما عزیزان رو آماده میکنم و تحویل میدم
با تشکر
-