مهدی جان ، کسانی که این کار می کنند دارند خودشون لو می دهند
به نظر من اسپانسری معنا نداره ! من در طی این چهار سالی که کار می کنم فقط دو تا اسپانسر گرفتم ! ان هم چون ان روزش خیلی خوشحال بودم جو ما رو گرفت و قبول کردیم !
من حس می کنم مدیران هاستینگ های جدید که سرور اختصاصی یا مجازی دارند به این دو دلیل دست به چنین اقداماتمی می زنند !
1. برخی از این افراد سرور اختصاصی یا مجازی دارند که هزینه سرور را تا اون حدی که باید برسد را ندارند و مجبور هستند به هر طریقی سرویس خود را بفروشند ( حتی زیر قیمت بازار ) که بتوانند هزینه ان را پرداخت کنند .
نکته : دیگه کاری ندارند که سرور دان شود یا خیر ! پشتیبانی نیاز داره یا نه ! فقط به فکر پول سرور هستند !
پیشنهاد من به این دوستان : کسانی که از پس سرور اختصاصی یا مجازی بر نمی ایند خیلی راحت بروند و نمایندگی بگیرند ! نمایندگی جرم نیست اما شکستن قیمت بازار که باعث عصبانی مدیران هاستینگ و همچنین بر هم زدن بازار هاستینگ و در نهایت شکست خودتون تا حد بالا است از این بد تر هست که شما یک نمایندگی داشته باشید و قیمت ها را مطابق قیمت های جهانی عرضه کنید !
2. برخی از مدیران هاستینگ در موقع برخورد با این نوع تاپیک ها با اینکه سود دارند با خود می گویند سرور بنده فلان قدر خالی داره ! چرا باید خالی بره ؟ هر چی شد می دهم بره به جاش پول می گیرم
نکته : دوستانی که اینگونه فکر می کنند 50% در کار خود موفق نیستند ! به دلیل اینکه نمی دانند اون سرویسی که با این قیمت می خواهند بفروشند ممکن است در اکثر مواقع موجب دردسر انها شود ! یا اون شخص ممکن است سود جو و خراب کار باشد و یک بلایی سرور سرویس ها بیاورد یا ناشی باشد اونع اسکریپت را بر روی سرور بریزد و سرور داغون کند !
پیشنهاد من به این دوستان : بعضی مواقع نگه داشتن سرویس خود بهتر است فروختن ان به زیر قیمت بازار هست ! اگر شما این قیمت را در بازار ندهید هیچ کسی دیگر هم اینکار را نخواهد کرد ! در نتیجه خریدار به فکر می افتد که اگر سرور خوب می خواهد باید سرویس خود را به قیمت بازار جهانی خریداری کند ! اگر از پس هزینه های ان بر نمی اید خوب وبلاگ می زند ! شما هم سرویس خود را به اهلش با قیمت مناسب و خوب عرضه می کنید !