فرستادم واسه ادمین Amir
heap spray جهت تسهیل اجرای اکسپلویت نمیشه عزیز.اتفاقا برعکس.باعث میشه اکسپلویت کارشو خیلی خیلی کندتر انجام بده.ولی چیزی که هست اینه که یه سری از protection (محافظ گر) ها رو دور میزنه.
فرستادم واسه ادمین Amir
heap spray جهت تسهیل اجرای اکسپلویت نمیشه عزیز.اتفاقا برعکس.باعث میشه اکسپلویت کارشو خیلی خیلی کندتر انجام بده.ولی چیزی که هست اینه که یه سری از protection (محافظ گر) ها رو دور میزنه.
تسهیل و تسریع .
تسهیل ( آسان کردن )
تسریع ( سرعت بخشیدن )
* فکر میکنم اشتباه برداشت کردید .
دوباره به متن ارسالی من توجه کنید .
خود به خود متوجه میشید که تعریف بنده صحیح هست .
پ.ن : به unknow بودن ادامه دهید ... چون که افراد زیادی سعی در پیدا کردن مشخصات شما دارند !
( استفاده از ایمیل هک شده (!) برای رد گم کردن هم جالب بود . )
خودتم میدونی که هی الکی گیر میدی ولی بذار روشنت کنم.heap spray هیچ ربطی به اکسپلویت کردن نداره.یعنی شما وقتی اکسپلویت کردی (اونم فقط درمورد اکسپلویت هایی که واسه استفاده از اونا از browser استفاده میشه) اکسپلویتت روی win های بالاتر از xp sp1 جواب نمبده.چرا ؟ به خاطر protection (محافظ گر) ها.حالا متود heap spray یه سری از اینا رو دور میزنه.پس ربطی به تسهیل نداره.
تیکه نپرون دهن منم باز نکن.رد گم کردن چی ؟ ip من که میوفته واسه ادمین ها.یه whois هم بگیرن میفهمن دقیقا کجا هستم.یه email هک شده بود موقع register کردن نخواستم از email خودم استفاده کنم از اون استفاده کردم.پ.ن : به unknow بودن ادامه دهید ... چون که افراد زیادی سعی در پیدا کردن مشخصات شما دارند !
( استفاده از ایمیل هک شده (!) برای رد گم کردن هم جالب بود . )
معنی ایمیل هک شده رو فهمیدیم ، معنی بدون باگ بودن مرورگر کروم رو فهمیدیم ، معنی Heap spray رو فهمیدیم ، معنی باگ گرفتن از Microsoft رو فهمیدیم و همینطور معانی :
Stupid bugs
code execution نسخه هایی از IE ( و مقایسه آن با کرومی که سال 2009 عرضه شد )
راستی با هویز کردن ip dynamic هم جدیدا میشه موقعیت دقیق طرف رو درآورد
پ.ن : توصیه اکید دارم که علاوه بر unknow بودن تعدادی bodyguard هم استخدام کنید ! با این سطح معلومات احتمال ترور شدن شما از سوی مایکروسافت هم قوی هست .
جای این چرندیات اگه سوادشو داشتی یه 2 کلمه حرف حساب میزدی اینجوری کنف نمیشدی بیای هی کلاس ادبیات فارسی واسه من بذاری یا تیکه بپرونی.اگه از لحاظ علمی بلدی بیا بحث کن.برو وقتی یه چیزی یادگرفتی بیا کل بنداز سر این مباحث.در ضمن شمایی که میای بحث میکنی در این موارد چطور از این واژه ها و معانیشون اطلاعی نداری ؟
unknow نه و Unkn0wn آخرش n داره.یعنی ناشناس.میخوای بگم اینو هم ادمین ها فارسی کنن ؟
تاپیک رو از کجا به کجا کشوندی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)