نکنه شما منظورت سایت مایکروسافت بوده ؟
من از همون اول هم منظورم محصولات مایکروسافت بوده.از چیزایی که همراه windows ارایه میشه.رو windows همه هم هست.خودمم که از یه browser یکی ثبت کردم.اینا گنده هاش بود و الا باگ پیدا کردن که ....
اولا خدا شاهده تو عمرم تو نت نه ادعایی داشتم نه به کسی بی احترامی کردم(به جز اینجا که سر یچیزایی حرصم میگرفت واقعا).اینو گفتم که عرض کنم بنده خدا من اگه میخواستم الکی خودمو گنده گنم که یوزرم رو این انتخاب نمبکردم.یوزری رو که همه جا استفاده میکردم میزدم.دوما بنده از چه کلماتی انگلیسیش رو به کار بردم ؟
code execute , heap spray , stupid bugs
stupid رو که خود شما گفتی اول.heap spray اسم یه متود هست چطوری فارسیش رو بگم ؟code execute هم اصطلاحی هست که درمورد این نوع از اکسپلویت ها به کار میره(بر حسب عادت گفتم)
شما چرا ذهنت خرابه ؟ من با این طرز ادبیات (استفاده از کلمات انگلیسی) مثلا خودمو حرفه ای نشون بدم که چی بشه ؟ من حتی ایمیلی که باهاش اینجا ثبت نام کردم یه ایمیل هک شده بود.که ردی ازم باقی نمونه.
یوزرم رو unkn0wn انتخاب کردم که نگم کیم.ولی اگه لازم بشه تو پیغام خصوصی به ادمین میگم تا ایشون صحت حرفای بنده رو تایید کنن.به شرطی که ایشون هم چیزی در اینمورد افشا نکنن :دی