نوشته اصلی توسط
tasnimsg
همیشه توی بازار قیمت رو عرضه و تقاضا کنترل میکنند، نه عرضه تنها و نه تقاضای تنها!
در مورد اینکه برای پیشنهاد دادن توی این سایت قواعد و قوانینی گذاشته بشه موافقم
اما در مورد اینکه فکر میکنید با گذاشتن کف برای قیمت های پیشنهادی، میشه بازار رو کنترل کرد، خیر! به هیچ وجه موافق نیستم!
تا زمانی که مشتری تنها ملاکش قیمت هست، نمیشه تغییر تو وضعیت بازار ایجاد کرد. طرف مثلا یه شرکت هست که 7 سال تو کار هاستینگ هست، با یه مدیر که واقعا از لحاظ فنی قوی هست، بعد مشتری اون رو به خاطر سالی 5 تومن کمتر رها میکنه و میاد سراغ من نوعی که پریروز سایتم راه افتاده، تا وقتی مشتری این طوری انتخاب میکنه، بازار قابل مدیریت نیست. در صورتی میشه بازار رو مدیریت کرد که مشتری درکش بالاتر بره و به ملاک های دیگه مثل پشتیبانی و کیفیت هم توجه کنه!
شما اینجا کف قیمت میزاری میرن یه جای دیگه میخرن! یهو دیدی اصلا رفتن یه سایت برا خودشون ساختن، انجمن تخصصی هاستینگهای ارزان ایران! اصلا مشتری که میاد تاپیک درخواست میزنه در 99 درصد مواقع دنبال ارزون ترین میگرده و موردهای خاص پیدا میشه که طرف به جز قیمت، ملاک های دیگه رو هم لحاظ کنه.
شاید ایجاد یک تاپیک و قرار دادن یک محاسبه سر انگشتی که به طور متوسط حداقل قیمت یه هاست فلان با کیفیت این قدر میشه، باعث بشه تا فروشنده ها دیگه کمتر از اون قیمت نزارن و خجالت بکشند!
فکر میکنم، راهکارها به این صورت باشه:
1- وجود بخش درخواست هاست معنی نداره! همه سایتهاشون مشخص هست و تو سایت هاشون پلان هاشون رو زدن و راه ارتباط برای چونه زدن هم مشخص هست! فقط یه بخش برای کسانی که هاست با شرایط خاص میخوان باشه کافیه
2- برای کنترل قیمت باید دید قیمت از کجا پایین میاد!
طبیعتا کسی که خودش سالی 2میلیون تومن هزینه سرور میده به قول دوستمون نمیاد هاست رو با قیمت خیلی ارزون بده(البته بعضی ها این کار رو میکنند!) اما اغلب ریسلرها قیمت پایین تری نسبت به عرضه کننده های اصلی دارند و البته گاهی عرضه کننده های اصلی هم در رقابت با این ریسلرها قیمت خودشون رو پایین میارند!
بنابراین اگه قیمت ریسلرها در موقع دادن سرویش مشروط بشه (حداکثر 10 درصد ارزون تر از قیمت کسی که بهشون ریسلری داده) ، به صورت مطلوب تری کف قیمت کنترل میشه.
3- همون طور که قبلا گفتم، قرار دادن یه تاپیک مهم و نشون دادن حدود دست پایین قیمت یک هاست با کیفیت، باعث میشه که همه سعی کنند بالاتر از قیمت اون تاپیک قیمت بدن، البته اون تاپیک باید به نحوی همیشه در صفحه اصلی سایت یه لینک بهش باشه و به نحوی جلب توجه کنه!