اسپانسری بد نیست با توجه به خدماتی که به میزبان داده میشه
من الان با یکی از همین شرکت های هاستینگ یک صحبتی کردم و بتوافق رسیدیم که از اول سال 2010 یه مرکز آپلود برای فایل های وب مستر ها درست بکنیم و اسم خود اون هاستینگ و خود سایت درون همه فایل ها باشه
وقتی اینطوری بنفع هر دو طرف هست ، چه اشکالی داره ؟
ولی خب مشکل بر می گرده به خود شما وب هاستینگ های عزیز
وقتی میاید هم خدمات هاست می دید و هم خدمات طراحی سایت و سی ام اس همراه هاست ، اوضا بهتر از این نمیشه
بعضی ها هم میاید برای سایت ها طی هم می کشید و اشغالاش رو جمع می کنید !!
اگر وب هاستینگ هستید چرا همراه با هاست یک سی ام اس هم نصب می کنید ؟
همین باعث میشه یه مشت بچه هم بیان و با هم بشین صحبت بکنن بگن یه دامنه می خریم که البته اونم میشه اسپانسر بده و یه هاست هم همینطور تهیه می کنیم و یه سایت هم طراحی میشه و تمام
وقتی یک یوزر میاد با خدمات نوین شما وب هاستینگ ها مواجه میشه ، چرا نباید بفکر این که شماها اسپانسر مفت و مجانی هم میشید نیفته ؟
من الان 4 سال هست دارم در زمینه طراحی کار می کنم و میشه گفت تا حد نصف از کارهای هاستینگ حالیم میشه و میتونم بگم از خیلی از این بچه ها هم بهتر می دونم ( جسارت به بزرگان نباشه ) منتها خودم رو هیچ وقت یک مدیر سرور و یا کسی که سرور منیج می کنه نمی دونم ، ولی چطور بعضی از شما ها خدای همه طراحی ها هستید ؟
بهتره روی این مسئله هم که کارهاتون باعث میشه روی بعضی از این یوزرها زیاد بشه فکر بکنید و سایت های مردم رو طی نکشید