اقا این حرف هارو ول کن فقط حرف اصلی من : اقا یک کارگر ساده الان ساعتی داره پول میگیره الانم ماشالا قیمتا انقدر رفته بالا .......
ایا ما وقتمون به اندازه ی اون بنده خدا ارزش نداره ؟ بیشترمون از صبح تا ساعت 2-3 شب چشمونو وقتمونو میزاریم واسه اینکه مشتریامون راضی باشن
به جای رقابت در قیمت رقابت رو بزاریم سرو کیفیت و پشتیبانی کیا موافقن ؟
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
كلا به نظر من يه نرخنامه بايد بزنيم كه همه طبق اون بفروشن و اون خود كاربره كه انتخاب كنه از كجا بگيره ( بين هزار راهي گير نميفته كه واسه هزار تومن بره از يه جا ديگه بگيره)
اينجوري بحثي رو قيمت نميمونه ديگه،تمام رقابت ميفته رو كيفيت كه كجا بهتره
اين كار شدني نيست. بازار آزاد هستش. تو رو ، به يه قيمتي ميدن تو ، تو بازم ارزون ميدن. يعني ارزون خريد كردن ارزون ميدن. يا سياست كارشيشون اينه.نميشه گفت.
"هر ارزوني نشانه بد بودن نيست ، هر گروني هم نشانه با كيفيت بودن نيست".
تو هر صنفي بايد فرد فروشنده منصف باشه و گرنه قيمت مخرب بده براي بدست گيري بازار غير منصفانه و غير انساني هستش.
متاسفانه باید این موضوع قبول کنیم که تعداد خیلی کمی هستن به قرار داد و صحبت هایی که میشه پایبند می مانند.
گاهی این شیوه بازار یابی خودشون هست قیمت پایین میدن تا مدتی بعد افزایش میدن و قیمت واقعی میدن که یه سودی داشته باشن نه در راه خدمت به خلق کار کنن!
فقط خدا کند در این مدت که شیوه بازاریابی خودشون بر مبنای پایین آوردن سود و فروش بالا هست دز دی در منابع به فروش رفته نکنند.
خیاله همه راحت باشه کسانی که ارزان میدن که حتی خود من هم تا حدودی عاقلانه ارزان میدم.یا شیوه بازار یابی هست برای مدتی کوتاه---یا بعد مدتی خسته میشن از سود خیلی کم یا حتی ضرر---!یا دز دی در منابع میشه که پول مردم خوردن از این طرف می خوری از یه طرف دیگه باید 100 برابر پس بدی قانون طبیعته.
ویرایش توسط websazha : July 14th, 2012 در ساعت 14:46
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
من اصلا مي خوام مالو مفت بدم فكر نكنم به كسي ربط داشته باشه.
فروشنده بايد انصاف داشته باشه كه چقدر منفعت كنه .هزار تومان منفعت كنه خودش بدبخت ميشه با اين وضع دلار. 50 تومان منفعت كنه كسي نميخره ازش. خب بايد متعادل بدي.به جاي اين كه چنين تايپيكي زده بشه كاش يكي مي اومد مي گفت چيكار كنيم كه مشتري جذب كنيم.
يكي دو سه سال شبانه روزي زحمت ميكشه داشنشو مي بره بالا مي گه زحمت كشيدم حرفه اي ايم بلدم به اين قيمت ميدم هر گونه مشكلي باشه حل مي كنم.
يكي هم مثل من هيچي بلد نيست بياد به اون قيمت بده بعد مشتري هم بگه خدمات بده .منم بگم :آقا ببخشيد چيزي بلد نيتسم.
اين كار شدني نيستش.
به نظر خودتون چند نفر از اين ديتا سنتر هايي كه گفتين آفر ويژه مي گيرن؟مي صرف ميده 35 تومان با فول خدمات.
حرف شما درست
(كي هم مثل من هيچي بلد نيست بياد به اون قيمت بده بعد مشتري هم بگه خدمات بده .منم بگم :آقا ببخشيد چيزي بلد نيتسم.)
خوب ما هم همینو میگیم ایشالا شما هم حرفه ای میشین
ما میگیم بجای قیمت رقابت رو بیارن رو کیفیت (کیفیت سرور-کیفیت پشتیبانی-و....)
ما مشکلی نداریم طرف 50 درصد 70 درصد ماه اول تخفیف میزنه این درسته خب سیاست کاریش هست یا طرف میاد مثلا 50 گیگ هارد رو رایگان میده به مشتری خوب بنظرم هیچ مشکلی نداره به هرحال بازار رقابتی هست ولی وقتی طرف میگه کل این سرور همه ی وی پی اس هاش هر ماه 7-8 تومن خوب این جالب نیست اونوقت ما هم مجبور میشیم قیمت بیاریم پایین همینجوری میگرده اینشکلی بازار خراب میشه
من که میگم رم 1 کمتر از 40 بدیم بخدا داریم هم به مشتریامون هم به خودمون ظلم میکنیم
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
کارگران ساده برای ما محترم اند و خیلی هم برای من ارزش دارن من یک سوال دارم
ما خیر سرمون درس خوندیم و وقت گزاشتیم یاد گرفتیم و یاد دادین
الآن کار گر ساده زیر30 تومن در روز نیست و این که صبح ساعت 8 تا 5 بعد از ظهر کار میکنن حالا وسطش صبحانه و ناهار هم دارن
خدا وکیلی این پولی که ما در میاریم با این وقتی که میگذاریم قابل مقایسه است؟
نیست والا
بیاین مردونه روی سرور ها مون سودی داشته باشیم همین جوری نفروشیم یه قیمت خریئ اینجوری فقط خر کاری برامون میمونه
البته برای یک عده بی وجدان خیلی سادست میان به قیمتی ارزون میخرن بعدش آفر ارزون میدن یک ماه کار میکنن بعدش ساپورت و یوزر و .. ر. بیخیال میشن اره روی هر وی پی اس 3 تومن بخوره اور سل هم که بکنه که میکنه راحت پولش رو درمیاره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)