MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
خاموش میشه یا ریوبت میشه اخه اگر خامشو بشه که دیگه روشن نیمشه مگر اینکه کسی روشنشن کنه احتمالا ریوبت میشه که اگر اینطوره ممکنه یکدفعه سرور زیر فشار میریه و ریوبت میشه باری تستس کل سورها خاموش کنید و فقط یه 2تاش روشن بزارید باری 24 ساعت اگر دیدین خاموش و روشن نشد مشخص هست که مشکل داخل یکی از ویپی اس هاتون هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
به خدا صدای تمامی مشتری ها در اومده من کلا 10 روزه سرور رو گرفتم همش اینجور بوده
اقای موسوی هم میگه مشکل مربوط به من نیست
سلام به همه ی دوستان آقا پوریای گل سرور منم همین مورد داشت جناب موسوی درخواست تست سخت افزاری دادن + esxi چنج دادن الهی شکر 2/3 روزی مورد نداره جناب موسوی هم نمی خواد مشتریش ناراضی باشه دقیقا همون حسی که تو نسبت به مشتریت داری البته من حق بهت می دم چون مشتریهات بهشون بگی از طرف دیتاسنتر قطه تو کتشون نمی ره اما یکم دیگه صبور باش از طریق تیکت با جناب موسوی در ارتباط باش انشاااله مشکلت حل می شه. یا حق
فروش سرور مجازی از پارس آنلاین + Hardware Firewall
دوست عزیز 10 روزه این مشکل رو دارم esxi دوباره نصب کردن ولی درست نشد
میگه دیتا سنتر هم تست کرده همه چی سالمه
من خیلی صبور بودم که توی این 10 روز چیزی نگفتم ولی ادم تا یه حدی صبر و تحمل داره
من الان 350 تومن پول مشتری رو پس دادم 300 پول سرور دادم که اقای موسوی میگه کاری نمیتونم بکنم سرور رو کنسل کنید پول رو هم کسی پس نمیده
به نظز شماها من چیکار کنم ؟ شما جای من بودین چیکار میکردین ؟
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)