-
July 11th, 2012, 18:01
پاسخ : رونمایی نانوسافت بعد از 2 سال !
سایت زیبایی هست ولی اون دسته از دوستان که با دیال آپ به اینترنت کاننکت میشن باید بیخیال این سایت بشن
صفحه اول 4 مگابایت هست که این برای صفحه اول خیلی زیاده و خیلی از بازدید کنندگان به خاطر دیر لود شدن سایت بیخیال میشن
تو صفحه اول 4 تا اسلاید دارید که این اسلایدها حجمشون با هم از 2 مگ هم بیشتره.
بیشتر به سرعت لود شدن توجه کنید و از استفاده از تصاویر سنگین دوری کنید.
موفق و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها ازcdcenterahmadi به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2012 18:01
# ADS
-
July 11th, 2012, 18:21
عضو دائم
whow ... عجب چیزیه.. کی نهایی میشه کامبیزخان؟
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2012, 20:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
ببخشید من نگرفتم موضوعش چیه که دو سال طول کشیده!هاستینگ هست فقط دیگه یا ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوع سایت از نام سایت معلومه ! مثل مایکروسافت یه چیزی ....(تولید نرم افزار تحت سرور و کلاینت , ارائه خدمات اینترنتی , شبکه و ...) میخوام بخورم مایکروسافت رو انشالله d: فقط نیاز به همیاری های شما عزیزان دارم ... اول سایتش و بعد نرم افزار معروفی که بسیار به درد کاربران و خدمات دهندگان هاستینگ میخوره ارائه خواهم داد.
-
تعداد تشکر ها از why.darkness به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2012, 20:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
سایت زیبایی هست ولی اون دسته از دوستان که با دیال آپ به اینترنت کاننکت میشن باید بیخیال این سایت بشن
صفحه اول 4 مگابایت هست که این برای صفحه اول خیلی زیاده و خیلی از بازدید کنندگان به خاطر دیر لود شدن سایت بیخیال میشن
تو صفحه اول 4 تا اسلاید دارید که این اسلایدها حجمشون با هم از 2 مگ هم بیشتره.
بیشتر به سرعت لود شدن توجه کنید و از استفاده از تصاویر سنگین دوری کنید.
موفق و پیروز باشید
بیان شما کاملا درست و صحیح است و کاربران پایینتر از اینترنت 512 با مشکل مواجه هستند... ولی از نظر من هم وقتی میخوایم یه چیزیرو واقعا در نهایت زیبایی و کیفیت نمایش بدیم بهتره برای زیبا دیدن و بهتر دیدنشم امکانات بالایی رو فراهم کنیم...
مثلا مثل این میمونه که یع بازی میگیری کارت گرافیکیت نمیکشه و بیخیال میشی ! مثلا یه مثال دیگه همین سایت رو شما با ie9 به پایین اگه باز کنید نمیتونید ازش استفاده بهینه داشته باشید ...
البته اینم بگم برای رفع مشکل کاربران با اینترنت کم سرعت یک قالب دیگر و ساده آماده خواهم کرد که وقتی کاربر سرعتش پایین هست پیشفرض با قالب ساده فقط و فقط برای انجام کارای سریع و مهم صورت بگیره.
-
-
July 11th, 2012, 20:58
عضو جدید
-
-
July 11th, 2012, 23:36
سایت قشنگی هست ولی الان حدود 5 دقیقس منتظرم کامل لود شه هنوز نشده
مرورگر فایرفاکس 13
-
تعداد تشکر ها ازporya_spy به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2012, 14:49
عضو جدید
فکر کنم مشکل حل شده ! از دوستان خواهشمندم یک بار دیگه بررسی کنن سیستم کشینگ سایت رو خاموش کرده بودم فکر کنم باید تا حد چشمگیری سرعت بالا بیاد لطفا یه چک کنید بهم بگین نتیجرو !
ویرایش توسط why.darkness : July 12th, 2012 در ساعت 16:59
-