نوشته اصلی توسط scary-x2 انجام دادم . بازم نشد پرداخت انجام میشه . به صفحه ی آخر که میرسه . نوعش رو مینویسه . ولی کد های شارژ رو نمیده سلام شاید کارت ها رو به نوعش وصل نکردید و زو این دسته نباشن
MyChapar فروش نسخه جدید سورس سورس سامانه پیامک به زبان PHP و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره
نوشته اصلی توسط sardarn سلام شاید کارت ها رو به نوعش وصل نکردید و زو این دسته نباشن وصله !!!Snapshot_2012-07-08_142421.png
نوشته اصلی توسط scary-x2 وصله !!! نسخه جدید رو از سایتش دانلود کن و دوباره شروع به نصب کن ببین بازم مشکل داره یا نه
نوشته اصلی توسط sardarn نسخه جدید رو از سایتش دانلود کن و دوباره شروع به نصب کن ببین بازم مشکل داره یا نه آخرین نسخه بود که نصبش کردم
نوشته اصلی توسط scary-x2 آخرین نسخه بود که نصبش کردم یه بار دیگه دانلود و نصب کنید
نوشته اصلی توسط sardarn یه بار دیگه دانلود و نصب کنید اخه کلی کارت توش اد کردم . همش میپره
نوشته اصلی توسط scary-x2 اخه کلی کارت توش اد کردم . همش میپره اطلاعات که تو دیتابیس هست سیستم جدید رو با یک دیتابیس جدید بساز اگه درست بود اونوقت دیتابیس رو ایمپورت کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن