سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
بدون پوینت نیز آنی تایید میشود.
درصورتی که توسط دبیت کارت یا کردیت کارت پرداخت میکنید ، تصویر کارت به همراه پاسپورت خود به دیتاسنتر ارسال نمایید تا وریفای بشید.پس از این تمامی پرداخت های شما بصورت آنی تایید میشود. در صورتی که پرداخت از طریق پی پال هست مدارک تایید و صحت پی پال خود به همراه تصویر پاسپورت خود به دیتاسنتر ارسال نمایید تا وریفای بشید. پس از این از هر پی پال با نام شما پرداخت گردد ، پرداخت شما هولد نمیشود.
راه سوم این هست که کلیه مبالغ خود را کردیت کنید در اکانت و از طریق پوینت انجام بدید که پس از این نیز هولد نمیشود و پرداخت فاکتور آنی خواهد بود.
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)