نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47

موضوع: گرفتن پنل sms

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iMohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    379 پست

پیش فرض پاسخ : گرفتن پنل sms

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    البته پيشنهاد ميکنم قبل از اينکه در مورد بقيه اظهار نظر کنيد در مورد نمايندگان فعال خودتون هم يک تحقيق کنيد.
    سايت سامانه ی ارسال پیامک www.textsms.ir که از نماينده های شما در مرکز کامپيوتر پايتخت هستش اظهار ميکنه که امکان ارسال از خط اشتراکی هم وجود داره و فقط در صورتی که کاربر طلائی باشيد بهتون خط اختصاصی ميده.
    خوشبختانه مکالمه من با دوست عزيز نماينده شما ضبط شده هستش و در صورت تمايل قابل ارائه هستش.
    ضمن اينکه صفحه تعرفه سايت نماينده شما هم گويای همه چيز هستش.

پی نوشت: واقعا برای دوستانی که برای فروش 1 پنل 40 هزار تومانی اس ام اس حاضرن دست به هر تخريبی بزنند متاسفم
    هر نماینده میتونه طبق قوانین خودش کار بکنه و اگر قوانین جاری رو لغو بکنه , براساس درخواست اپراتور نمایندگیشون لغو میشه .
    در مورد صحبت ضبط شده هم در جریان هستم که سعی در جذب یا رعب ایشون داشتید

در مورد پی نوشت هم بنده فقط کسب اجازه کردم از شما , وگرنه استارتر که خرید خودش رو میکنه . اگر اعمال فشار برروی شما برای رعایت قوانین اپراتور تخریب محاسبه بشه, بنده از این نوع تخریب استقبال میکنم .
    ترجیحا اگر در ادامه صحبتی دارید , تاپیک جداگانه باز کنید تا صحبت کنیم .
    پیشاپیش از استارتر تاپیک به دلیل ارسال پست های بی ربط عذرخواهی میکنم .
    ▪ نصب و کانفیگ انواع نرم افزارهای مانیتورینگ
    ▪ پشتیبانی سرورهای لینوکس

پروفایل در Linkedin

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : گرفتن پنل sms

نقل قول نوشته اصلی توسط iMohsen نمایش پست ها
    هر نماینده میتونه طبق قوانین خودش کار بکنه و اگر قوانین جاری رو لغو بکنه , براساس درخواست اپراتور نمایندگیشون لغو میشه .
    در مورد صحبت ضبط شده هم در جریان هستم که سعی در جذب یا رعب ایشون داشتید

در مورد پی نوشت هم بنده فقط کسب اجازه کردم از شما , وگرنه استارتر که خرید خودش رو میکنه . اگر اعمال فشار برروی شما برای رعایت قوانین اپراتور تخریب محاسبه بشه, بنده از این نوع تخریب استقبال میکنم .
    ترجیحا اگر در ادامه صحبتی دارید , تاپیک جداگانه باز کنید تا صحبت کنیم .
    پیشاپیش از استارتر تاپیک به دلیل ارسال پست های بی ربط عذرخواهی میکنم .
    بنده با شما صحبتی ندارم. اگر خودتون مايليد ادامه بديد ميتونيد تاپيک مجزا باز کنيد قطعا در خدمتتون خواهم بود. چون مجموعه شما چندين بار و در چند تاپيک تلاش کرده با هدف جذب مشتری دست به تخريب بزنه که تا الان فکر نميکنم موفق شده باشيد. انشالا بتونيد از راه و روش خودش موفق به جذب مشتری بشيد.
    هدف شما تلاش برای تخريب با نام قوانين اپراتور بود که خوشبختانه با مدارک ارائه شده بالا مشخص شد ريشه اين بی قانونی رو متاسفانه خودتون و نماينده های زير دست خودتون باب کرديد.
    سعی کنيد در مورد موضوعی که به شما مربوط نيست زياد تلاش نکنيد و احيانا اگر هم تصميم گرفتيد برای کسی قانون رو بخونيد اول به زير مجموعه های خودتون مراجعه کنيد و پرونده خودتون رو يکبار برسی کنيد.
    بنده از دليل نامه ارسال شده به شما (که همون سوء استفاده های مکرر مشتريان شما توسط خط اشتراکی ارائه شده و ارسال اس ام اس های متنوع و سوء استفاده از مردم بوده) در جريان هستم. فکر ميکنم از روز اول روی کارتون دقت بيشتری ميکرديد کار به نامه ارسال شده از سمت مگفا نميرسيد.

در هر حال انشالا موفق باشيد و اگر روزی تصميم داشتيد خط اشتراکی فعال کنيد روی سايت .: ارسال انبوه - خدمات ارسال پيامک انبوه :. امکان اتصال به وبسرويس 5400 وجود داره.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)