-
June 26th, 2012, 19:17
پاسخ : درخواست یک نفر سرمایه دار برای راه اندازی هاستینگ و ... البته با وقت مدیریت هاستینگ ! (جهت عملی کردن یک پروژه)

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
نه عزیز چرا به زمین و زمان شک دارید
خب پیشنهاد بدین شاید قبول کردید
شاید با اهداف ما یکی بود
خداییش ما وقت داریم بیایم و تاپیک شمارم منحرف کنیم
دوست خوبم باور کنید منظورم شما و اون دوست دیگمون نبودید ، بلکه کسان دیگه ای بودند ! من هیچوقت مستقیم یا غیر مستقیم به کسی توهین و حرف نمیزنم و طرف صحبتم همه اید !
والا شما اگر واقعا مایل بودید، لطفا 30 دقیقه دیگه تماس بگیرید با بنده تا کامل جوابتونو بدم و با هم صحبت کنید !
شماره رو پ.خ میکنم.
-
تعداد تشکر ها ازsepiddownload.com به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2012 19:17
# ADS
-
June 27th, 2012, 00:17
پاسخ : درخواست یک نفر سرمایه دار برای راه اندازی هاستینگ و ... البته با وقت مدیریت هاستینگ ! (جهت عملی کردن یک پروژه)
دوستان لازم بذکر هست که بگم ما پولی از شما دریافت نمیکنیم ، آخه اکثر دوستان فکر میکنند که ما پول رو از شما میگیریم و بهتون حقوق میدیم !
نه اینطوری نیست !
ببینید ما فقط مجوز کار کردن با ناممونو بهتون میدیم و براتون هرجاکه شد ، تبلیغ میکنیم !
هرطور که شده !
خلاصه سخت هواتونو داریم اما در عوض یه چیز خیلی کوچک ازتون میخواییم که فکر کنم براتون بیارزه !
متاسفانه اینجا نمیتونم بگم اما دوستان میتونند بامن از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشند تا کاملا همه چیزو بهشون بگم.
ممنونم از همه
-
-
June 27th, 2012, 15:03
-
-
June 30th, 2012, 01:18
با سلام. دوستان دیگه کسی نیست ؟ کسانیکه موافقند لطفا به بنده یک پیام خصوصی بدهند و در آن یا شماره تلفن همراه و یا آی دی یاهوشون رو هم ذکر فرمایند. ممنونم
-
تعداد تشکر ها از sepiddownload.com به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2012, 02:30
عضو انجمن
دوست عزیز بنده قصد به انحراف کشیدن ندارم
شرایط رو کامل برای من هم پیام خصوصی کنید
-
تعداد تشکر ها از makh000f به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2012, 11:07
عضو انجمن
دوست عزیز اگر می تونی و امکانش هست لطفن پروژه و خواست کوچیکی که از اون شرکت رو دارید برای من پ.خ کنید. شاید بتونیم با هم همکاری داشته باشیم.
سپاس
-
تعداد تشکر ها از f.etemadian به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2012, 11:37
دوستان باز هم اگر کسی تمایل دارد بگوید ! بنده همچنان منتظر هستم !
-
-
June 30th, 2012, 13:13
عضو دائم
درخواستتون را بفرمائید . 
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2012, 13:54

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
درخواستتون را بفرمائید .
یا حق
محمد آقا جان ، در این مورد با هم از قبل صحبت کردیم.
یادتون هست که ؟
بنده برای این که تبلیغ و یا ... ای نباشه کاملا بیان نکردم و لطفا شما هم بیان نکنید. اگر هم کسی سوال داره لطفا در پیام خصوصی بیان کنه.
-
-
June 30th, 2012, 14:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
محمد آقا جان ، در این مورد با هم از قبل صحبت کردیم.
یادتون هست که ؟
بنده برای این که تبلیغ و یا ... ای نباشه کاملا بیان نکردم و لطفا شما هم بیان نکنید. اگر هم کسی سوال داره لطفا در پیام خصوصی بیان کنه.
شما فقط اون شرطی که به نفع خودتون هست در پیغام خصوصی بیان کنید بقیش رو بله کاملا متوجه هستم.
اگر ببینم جواب بده ... خواستید خصوصی میگم.
یک بار دیگه بفرستید با گروه صحبت میکنیم اوکی بود در قالب هاستینگ دوم همکاری کنیم اگرم نه که ...
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید