صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: فروش ویژه ریسلر(ماهانه 20 هزار تومان) و مستر ریسلر ( ماهانه 30 هزار تومان)

عضو جدید ZarinServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    61 پست

پیش فرض فروش ویژه ریسلر(ماهانه 20 هزار تومان) و مستر ریسلر ( ماهانه 30 هزار تومان)

با سلام خدمت کاربران محترم وب هاستینگ تالک
    فروش ویژه ریسلر و مستر ریسلر آغاز شد!

اطلاعات :

آی پی سرور : http://217.172.172.96
    رم : 16 گیگابایت
    هارد : 2*4 ترابایت
    با cpu core i 7

هزینه مستر ریسلر نامحدود ماهانه 300هزار ریال و ریسلر نامحدود ماهانه 200هزار ریال میباشد

از دیگر امکانات میتوان به :
    1.بدون مشکل با سایت آپلود
    2.بدون مشکل با بازی های آنلاین و ..
    و ...

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از آی دی : fire.boy40 و یا در پیام خصوصی مطرح کنید
    با تشکر
    امضا بلد نیستم انگشت میزنم

2. تعداد تشکر ها از ZarinServer به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن sina_mech آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    292
    تشکر شده در
    186 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه ریسلر(ماهانه 20 هزار تومان) و مستر ریسلر ( ماهانه 30 هزار تومان)

لطفاً به کسی بر نخوره. ولی وقتی دنبال ریسلر نامحدود ماهی 20 تومن باشید، باید انتظار عواقبش رو هم داشته باشید

عضو انجمن haftsepehr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    53
    تشکر تشکر شده 
    519
    تشکر شده در
    404 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه ریسلر(ماهانه 20 هزار تومان) و مستر ریسلر ( ماهانه 30 هزار تومان)

نقل قول نوشته اصلی توسط sina_mech نمایش پست ها
    لطفاً به کسی بر نخوره. ولی وقتی دنبال ریسلر نامحدود ماهی 20 تومن باشید، باید انتظار عواقبش رو هم داشته باشید
    متاسفانه به تاکید یکی از همکارا برای شرکتش گرفتیم.اون تایمی هم که دامین ست بود فقط برای تست بود... من نمی خوام ایشون فروش نداشته باشن ان شالله از این به بعد پشتیبانیشون عالی بشه و امیدوارم که من اشتباه کرده باشم
    یکی از یوزرها سوال کردن بنده جواب دادم همین. هیچ توقعی هم از زرین سرور ندارم ...
    یاعلی

6. تعداد تشکر ها از haftsepehr به دلیل پست مفید

عضو جدید ZarinServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    72
    تشکر شده در
    61 پست

خدمتتون عرض کردم سایت در حال انتقال و داره نامش عوض میشه . کسی که بلد نباشه سایت درست کنه به نظر شما سرور اختصاصی میگیره ؟ که ما گرفتیم ؟ جنال هفت سپهر هم خودشون سرویس نمیخواد اما ما وظیفمون بود که بهشون مستر ریسلر بدید اما نخواستند
    امضا بلد نیستم انگشت میزنم

عضو جدید nimajoon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    17 پست

نمیدونم اینو اینجا بنویسمخلاف قوانین هست یا نه اگه بود بگین: حالا من نمایندگی هاست رایگان میدم که فقط 50000 تومن برای مادام العمر هست که امکاناتش بالاس و آپتایم 97.99% داره امکاناتشم: 1 .لینوکسه 2.10 گیگ هاست به هر کاربر 3 . 100گیگ فضای ماهیانه 4 .فضای کل دیسک نامحدود 5 . تحمل 10000 بازدید کننده در روز و کلی امکانات دیگر که در سیستم لینوکس هست فقط برای سفارش با آی دی من در ارتباط باشین ___- اگه توضیح بیشتر خواستین در خدمتنون هستم و امکاناتشو بهتون میگم طراحی اولیه اون و طراحی اولیه سایت شما هم به عهده خودم .... اینم شمارمه 09375877484 ...... بازم نمیدونم اگه قوانین رو رعایت نکردم ادمین ببخش.. اینم آیدیم: nim_boy
    ویرایش توسط nimajoon : July 7th, 2012 در ساعت 14:40

عضو جدید saharhost.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ZarinServer نمایش پست ها
    خدمتتون عرض کردم سایت در حال انتقال و داره نامش عوض میشه . کسی که بلد نباشه سایت درست کنه به نظر شما سرور اختصاصی میگیره ؟ که ما گرفتیم ؟ جنال هفت سپهر هم خودشون سرویس نمیخواد اما ما وظیفمون بود که بهشون مستر ریسلر بدید اما نخواستند
    این دوست عزیزمون از اردیبهشت شروع به کار هاستینگ کردن و با خوده من شروع کردن که من از ایشون یه مقدار پول گرفتم و باهاشون شریک شدم (هنوزم پسشون ندادم شرمندشون هستم)
    حرفم اینه ایشون اونقدری سن و تجربه ندارن و این هاستشون اصلا سرور اختصاصی نیست ، برای مثل ایشون بلدن ویلد کارت روی دامین ست کنند؟(جواب خیر هستش)ادمین زرین سرور از جمله افرادی هست که سرور تراوین نصب میکرد و یک دفعه به صنف هاستینگ رو آوردن

با تشکر (تایید نمیشن)
    ارائه تمامی سرور های هتزنر بدون هزینه ستاپ و بدون کد انتقال

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)