-
June 18th, 2012, 19:53
عضو جدید
فروش ویژه ریسلر(ماهانه 20 هزار تومان) و مستر ریسلر ( ماهانه 30 هزار تومان)
با سلام خدمت کاربران محترم وب هاستینگ تالک
فروش ویژه ریسلر و مستر ریسلر آغاز شد!
اطلاعات :
آی پی سرور : http://217.172.172.96
رم : 16 گیگابایت
هارد : 2*4 ترابایت
با cpu core i 7
هزینه مستر ریسلر نامحدود ماهانه 300هزار ریال و ریسلر نامحدود ماهانه 200هزار ریال میباشد
از دیگر امکانات میتوان به :
1.بدون مشکل با سایت آپلود
2.بدون مشکل با بازی های آنلاین و ..
و ...
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از آی دی : fire.boy40 و یا در پیام خصوصی مطرح کنید
با تشکر
امضا بلد نیستم انگشت میزنم
-
تعداد تشکر ها از ZarinServer به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2012 19:53
# ADS
-
June 29th, 2012, 12:31
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه ریسلر(ماهانه 20 هزار تومان) و مستر ریسلر ( ماهانه 30 هزار تومان)
لطفاً به کسی بر نخوره. ولی وقتی دنبال ریسلر نامحدود ماهی 20 تومن باشید، باید انتظار عواقبش رو هم داشته باشید
-
-
June 29th, 2012, 12:43
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از haftsepehr به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2012, 22:47
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه ریسلر(ماهانه 20 هزار تومان) و مستر ریسلر ( ماهانه 30 هزار تومان)
خدمتتون عرض کردم سایت در حال انتقال و داره نامش عوض میشه . کسی که بلد نباشه سایت درست کنه به نظر شما سرور اختصاصی میگیره ؟ که ما گرفتیم ؟ جنال هفت سپهر هم خودشون سرویس نمیخواد اما ما وظیفمون بود که بهشون مستر ریسلر بدید اما نخواستند
امضا بلد نیستم انگشت میزنم
-
-
July 7th, 2012, 14:38
عضو جدید
نمیدونم اینو اینجا بنویسمخلاف قوانین هست یا نه اگه بود بگین: حالا من نمایندگی هاست رایگان میدم که فقط 50000 تومن برای مادام العمر هست که امکاناتش بالاس و آپتایم 97.99% داره امکاناتشم: 1 .لینوکسه 2.10 گیگ هاست به هر کاربر 3 . 100گیگ فضای ماهیانه 4 .فضای کل دیسک نامحدود 5 . تحمل 10000 بازدید کننده در روز و کلی امکانات دیگر که در سیستم لینوکس هست فقط برای سفارش با آی دی من در ارتباط باشین ___- اگه توضیح بیشتر خواستین در خدمتنون هستم و امکاناتشو بهتون میگم طراحی اولیه اون و طراحی اولیه سایت شما هم به عهده خودم .... اینم شمارمه 09375877484 ...... بازم نمیدونم اگه قوانین رو رعایت نکردم ادمین ببخش.. اینم آیدیم: nim_boy
ویرایش توسط nimajoon : July 7th, 2012 در ساعت 14:40
-
-
August 10th, 2012, 12:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ZarinServer
خدمتتون عرض کردم سایت در حال انتقال و داره نامش عوض میشه . کسی که بلد نباشه سایت درست کنه به نظر شما سرور اختصاصی میگیره ؟ که ما گرفتیم ؟ جنال هفت سپهر هم خودشون سرویس نمیخواد اما ما وظیفمون بود که بهشون مستر ریسلر بدید اما نخواستند
این دوست عزیزمون از اردیبهشت شروع به کار هاستینگ کردن و با خوده من شروع کردن که من از ایشون یه مقدار پول گرفتم و باهاشون شریک شدم (هنوزم پسشون ندادم شرمندشون هستم)
حرفم اینه ایشون اونقدری سن و تجربه ندارن و این هاستشون اصلا سرور اختصاصی نیست ، برای مثل ایشون بلدن ویلد کارت روی دامین ست کنند؟(جواب خیر هستش)ادمین زرین سرور از جمله افرادی هست که سرور تراوین نصب میکرد و یک دفعه به صنف هاستینگ رو آوردن
با تشکر (تایید نمیشن)
ارائه تمامی سرور های هتزنر بدون هزینه ستاپ و بدون کد انتقال
-