نوشته اصلی توسط mjrz 40 گیگ هاست با پهنای باند 600 گیگ نیاز دارم نوشته اصلی توسط rezafh2 شما مطمعنی اسپانسر میخوای ؟ احیانا اگر سرور اختصاصی مجانی هم خواستین تعارف نکنید b-) تازه اولش گفتی 150 گیگ پهنا !!! دوست عزیز ! اسپانسر هم قانون داره !
نوشته اصلی توسط novinserver دوست عزیز ! اسپانسر هم قانون داره ! رضا جان به داداشم نخندیا ، نا راحت می شم اساسی نمیدونست یک چیزی گفت خودم باهاش می حرفم ، دیگه اینجور در خواست های تابلو نکنه
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است. ((جان ماکسول))
نوشته اصلی توسط mohammadhn از نظر ما مشکلی نیست اما شما برای ما چه کار می کنید 50گیگ فضا پهنای باند نامحدود دوست عزیز ، 50 گیگابایت نه ! 150 گیگابایت ! به صورت خیلی روان دو تا هارد 80 گیگابایت می خواهند ! نوشته اصلی توسط kambiz18 رضا جان به داداشم نخندیا ، نا راحت می شم اساسی نمیدونست یک چیزی گفت خودم باهاش می حرفم ، دیگه اینجور در خواست های تابلو نکنه کامبیز جان اگر دادشت هست چرا خودت 150 گیگابایت تقدیم نمی کنی ! :^o خوب دیگه رفاقت برای همین چیزها هست دیگه
نوشته اصلی توسط novinserver کامبیز جان اگر دادشت هست چرا خودت 150 گیگابایت تقدیم نمی کنی ! :^o خوب دیگه رفاقت برای همین چیزها هست دیگه اوکی مجید بیا پیشه خودم بهت حال بدم ، رفاقت رو به اندش برسونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن