نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
دوست عزیز با توجه به اینکه مطالب تاپیک رو خوندم متوجه شدم انرژی خوبی دارید .
انشااله سیستمتون یکی از بهترین ها بشه اما لازم دونستم چند نکته رو گوشزد کنم .
فکر کنم شما دارید با ورپرس اینکارو میکند .
هر وبلاگ در وردپرس حدود 30 رکورد از جدول آپشن ها رو اختصاص میده .
هر وبلاگ در وردپرس کاملاً به مثابه یک سایت مصرف منابع داره .
دیتابیس وردپرس از نوع MyISAM هست که برای حجم اطلاعات بالا اصلاً مناسب نیست .
شما باید نوع انجین رو دستی به InnoDB تغییر بدید و از افزونه هایی هم که استفاده میکنید نوع انجین همین باشه .
من حس کردم شما فقط به امکانات توجه میکنید و اصلاً پرفورمنس سایت مدنظرتون نیست که این باعث میشه در بلند مدت شاید 2سال از فعالیت سایت ، استفاده از 2 سرور اختصاصی هم جوابگو نباشه .
اگر خودتون مدیریت سرور بلدید همچین توانایی برنامه نوسی دارید پیشنهاد بهتری دارم .
از همین اول راه پایگاه داده رو کلاً عوض کنید ، به جای استفاده از MySQL از دیتابیس PostgreSQL استفاده کنید .
این دیتابیس در حجمهای بالا بهتر از Mysql عمل میکنه .
برای تغییر هسته وردپرس هم جهت تتابق فقط کافیست فایل wp-db.php رو مطابق با این دیتابیس پیاده کنید .
کلاس دیتابیس وردپرس ezSQL هست که نسخه PostgreSQLاش هم موجوده البته برای ورژن بالاتر .
همچنین خود وردپرس حتی اگر یک وبلاگ باشد در بازدیدهای متعدد فشار زیادی به سرور میاره .
امکاناتی که معرفی کردید خوب هستن و اگر میتونین کل سیستم رو از بیس خودتون برنامه نویسی کنید .
بهتره کمی فکر کنید ، چرا سیستم هایی مثل بلاگفا و میهن بلاگ امکانات زیادی رو ارائه نمیدن؟
ببینید من به شخصه دوست دارم در وبلاگی بنویسم که مادام العمر مطلبم بمونه .
پس در مرحله اول باید این اعتماد رو در کاربرا به وجود بیارید که سیستم به گونه ای است که جوابگوی سالهای متمادی هست .
لطفاً کمی دور اندیش باشید .
با ارزوی موفقیت .