دوست عزیز با توجه به اینکه مطالب تاپیک رو خوندم متوجه شدم انرژی خوبی دارید .تا الان هر چی به زهنم میرسه دارم اضافه میکنم
انشااله سیستمتون یکی از بهترین ها بشه اما لازم دونستم چند نکته رو گوشزد کنم .
فکر کنم شما دارید با ورپرس اینکارو میکند .
هر وبلاگ در وردپرس حدود 30 رکورد از جدول آپشن ها رو اختصاص میده .
هر وبلاگ در وردپرس کاملاً به مثابه یک سایت مصرف منابع داره .
دیتابیس وردپرس از نوع MyISAM هست که برای حجم اطلاعات بالا اصلاً مناسب نیست .
شما باید نوع انجین رو دستی به InnoDB تغییر بدید و از افزونه هایی هم که استفاده میکنید نوع انجین همین باشه .
من حس کردم شما فقط به امکانات توجه میکنید و اصلاً پرفورمنس سایت مدنظرتون نیست که این باعث میشه در بلند مدت شاید 2سال از فعالیت سایت ، استفاده از 2 سرور اختصاصی هم جوابگو نباشه .
اگر خودتون مدیریت سرور بلدید همچین توانایی برنامه نوسی دارید پیشنهاد بهتری دارم .
از همین اول راه پایگاه داده رو کلاً عوض کنید ، به جای استفاده از MySQL از دیتابیس PostgreSQL استفاده کنید .
این دیتابیس در حجمهای بالا بهتر از Mysql عمل میکنه .
برای تغییر هسته وردپرس هم جهت تتابق فقط کافیست فایل wp-db.php رو مطابق با این دیتابیس پیاده کنید .
کلاس دیتابیس وردپرس ezSQL هست که نسخه PostgreSQLاش هم موجوده البته برای ورژن بالاتر .
همچنین خود وردپرس حتی اگر یک وبلاگ باشد در بازدیدهای متعدد فشار زیادی به سرور میاره .
امکاناتی که معرفی کردید خوب هستن و اگر میتونین کل سیستم رو از بیس خودتون برنامه نویسی کنید .
بهتره کمی فکر کنید ، چرا سیستم هایی مثل بلاگفا و میهن بلاگ امکانات زیادی رو ارائه نمیدن؟
ببینید من به شخصه دوست دارم در وبلاگی بنویسم که مادام العمر مطلبم بمونه .
پس در مرحله اول باید این اعتماد رو در کاربرا به وجود بیارید که سیستم به گونه ای است که جوابگوی سالهای متمادی هست .
لطفاً کمی دور اندیش باشید .
با ارزوی موفقیت .