نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 156

موضوع: مراحل ثبت شرکت!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    281
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    324 پست

پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

نقل قول نوشته اصلی توسط 1mizban نمایش پست ها
    آره به اسم گیر میدند ، حتما 3 سیلابی باید باشه
    البته اگه اسم کوتاه بخوای باید خداقل 500 تومان خرج کنی
    در مورد تحصیلات و مدرک مظام وظیفه اداره ثبت شرکت ها گیر نمیده ، اون جایی که مجوز میده بستگی داره ، که از کجا بگیری اگه پارتی داشته باشی و بتونی از ارشاد بگیری خیلی راحته رایگان هم هست
    اگه نه نظام صنف رایانه بهت میده که اونم یه چک 250 تومان ازت میگریه و یه برگه بهت میده و میری ثبت میکنی شرکت رو ، از انفورمایتک هم میشه گرفت که زمان میبره ( برای ما شهرستانی ها )
    نظام صنف اگه بگیری باید لیسانس داشته باشی ، ارشاد هم که هیچی ، انفورماتیک فکر کنم باید مدرک تخصصی داشته باشی
    در ورد اساسنامه هم که یه سری اماده بگیر راحت پاینش 4 تا امضا بزن
    1- برای اسم کوتاه 500 تومن رو به کی باید داد؟ مگه نمیره تهران برای تایید؟ همینجا میگیرند؟!؟
    2- خوب یعنی قانون نداره که از کجا باید مجوز بگیریم؟ چطوری معلوم می‌کنند؟ لیسانس دارم خوشبختانه(بالاخره این چهار سال عمری که گذاشتیم باید یه جا به درد خورد!)! فکر کنم صنف رایانه منطقی تر از ارشاد و انفورماتیک باشه(برای ثبت نرم افزار با انفورماتیک سر و کار داشتم!)
    3- اساس نامه رو هم ظاهرا خودشون مثل این فرم ها می‌فروشن! حالا به اون مرحله که رسیدم ببینم چی میشه! شما از کجا خریدین؟ از همونجا یا از جای دیگه؟

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

نقل قول نوشته اصلی توسط tasnimsg نمایش پست ها
    1- برای اسم کوتاه 500 تومن رو به کی باید داد؟ مگه نمیره تهران برای تایید؟ همینجا میگیرند؟!؟
    2- خوب یعنی قانون نداره که از کجا باید مجوز بگیریم؟ چطوری معلوم می‌کنند؟ لیسانس دارم خوشبختانه(بالاخره این چهار سال عمری که گذاشتیم باید یه جا به درد خورد!)! فکر کنم صنف رایانه منطقی تر از ارشاد و انفورماتیک باشه(برای ثبت نرم افزار با انفورماتیک سر و کار داشتم!)
    3- اساس نامه رو هم ظاهرا خودشون مثل این فرم ها می‌فروشن! حالا به اون مرحله که رسیدم ببینم چی میشه! شما از کجا خریدین؟ از همونجا یا از جای دیگه؟
    1 - منم خودم اسم کوتاه گذاشته بودم ، یکی اونجا بود که گفت برای این اسم ها باید حداقل 500 به بالا زیر میزی بدی
    2 - آره دیگه حداقل برای من اینجور بود اصلا کسی نمیدونه میزبانی وب یعنی چی تازه نظام صتف هم که بری اصلا موردی با کار هاستینگ نداره تو لیستی که بهت میدند ، نظام صنف یکی از شرایطش اینه که میدیر عامل لیسانس داشته باشه + اینکه بیمه اش هم کنی
    3 - آره خود اداره ثبت شرکت ها داره

3. تعداد تشکر ها از1Mizban به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)