-
November 19th, 2009, 00:56
-
-
November 19th, 2009 00:56
# ADS
-
November 19th, 2009, 13:22
عضو انجمن
پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

نوشته اصلی توسط
hamed323
ْ
1-آدرس زیاد مهم نیست ..(آدرس محل سکونت هم قبوله)
.
واقعا ؟ من فکر نمی کنما
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
November 19th, 2009, 13:41

نوشته اصلی توسط
4dmin
عجب
شما یاد میدی چه جوری پر کنیم؟
وقتی نذاشتن از کشور خارج شی وقتی حسابات مسدود شد
اون وقت میفهمی دارایی یعنی چی
برای بقالی و اینا میشه و به شرکنها خیلی گیر میدن
با سلام اول همه شما باید پارتی داشته باشی یعنی بهت بگه چه قیمتی بزنی بهت مالیات نمیخوره من زدم 110 تومان بهم مالیات نمیخوره عزیز دل برادر
ویرایش توسط arak-hosting : November 19th, 2009 در ساعت 13:46
-
-
November 19th, 2009, 17:56
عضو انجمن
دوستان از نظر مکان دفتر نمی خواد. البته قانون که می گم ماله چند وقت پیشه که یکی از دوستان شرکت ثبت کرد بدون اینکه دفتر و دستک خاصی داشته باشه این. هم اضافه کنم که خونشون رو به عنوان دفتر معرفی کرد.
فقط من یه سوال دارم اسم شرکت به چه صورت باید باشه؟ یعنی چند سیلابی باید باشه؟ میگن باید سه سیلابی باشه اگه اینجوره پس این شرکت هایی که می بینم مثلا اسمش هست "پارس سیستم" این که دو سیلابی بیشتر نیست
-
-
November 19th, 2009, 18:31
عضو انجمن
من امروز صبح فرم شماره 2 رو که پر کرده بودم بردم، چهار هزار تومن هم واریز کردم به حسابی که تو فرم یک نوشته و رفتم اداره ثبت شرکت ها!
به اسمها حسابی گیر دادن و کلا آخر سر فرمی که تحویل دادم کلی تغییر کرد
گفتند اسم باید حتما سه قسمت باشه و از اسم کامپیوتر و فناوری اطلاعات و اینا که استفاده کرده بودم تو اسم های پیشنهادی ، اینا رو نمیشمرد! میگفت خود اسم باید سه تا باشه! خلاصه کلی با هم بحث کردیم من گفتم کلی شرکت هست با اسم ها کوتاه تر و اینا اما کارمنده گفت اونا مال قبل هست و اصلا من نباید تایید کنم و باید بره تهران ، برا خودت میگم! خلاصه منم مجبور شدم اسم ها رو عوض کنم و سه قسمتی کنم!
مثلا اسمها باید این طوری باشه:
فناوری اطلاعات نسیم صبای سپاهان! که نسیم و صبا و سپاهان میشه سه تا کلمه!
تازه گفت حق نداری از کلمه نرمافزار استفاده کنی! گروه نرمافزاری رو به گروه رایانهای تغییر داد!
فرم و فیش واریز رو که تحویل دادم ، یه کد پیگیری و یه شماره تلفن داد، گفت 7-8 روز دیگه زنگ بزن اگه اسم تایید شده باشه میگم بیای برای ادامه مراحل.
در مورد اساس نامه و این چیزا هم پرسیدم که گفت فعلا بزار اسم تایید بشه و اونا رو هم به موقع انجام میدی!
خلاصه فعلا رفت تا 7-8 روز دیگه!
ضمنا کسی که فرم رو میبره تحویل بده باید حتما از هیئت موسس شرکت باشه و اینکه دانشجوها هم میتونند با معافیت تحصیلی شرکت بزنند و لزوما پایان خدمت لازم نیست.
-
تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2009, 19:03

نوشته اصلی توسط
tasnimsg
من امروز صبح فرم شماره 2 رو که پر کرده بودم بردم، چهار هزار تومن هم واریز کردم به حسابی که تو فرم یک نوشته و رفتم اداره ثبت شرکت ها!
به اسمها حسابی گیر دادن و کلا آخر سر فرمی که تحویل دادم کلی تغییر کرد
گفتند اسم باید حتما سه قسمت باشه و از اسم کامپیوتر و فناوری اطلاعات و اینا که استفاده کرده بودم تو اسم های پیشنهادی ، اینا رو نمیشمرد! میگفت خود اسم باید سه تا باشه! خلاصه کلی با هم بحث کردیم من گفتم کلی شرکت هست با اسم ها کوتاه تر و اینا اما کارمنده گفت اونا مال قبل هست و اصلا من نباید تایید کنم و باید بره تهران ، برا خودت میگم! خلاصه منم مجبور شدم اسم ها رو عوض کنم و سه قسمتی کنم!
مثلا اسمها باید این طوری باشه:
فناوری اطلاعات نسیم صبای سپاهان! که نسیم و صبا و سپاهان میشه سه تا کلمه!
تازه گفت حق نداری از کلمه نرمافزار استفاده کنی! گروه نرمافزاری رو به گروه رایانهای تغییر داد!
فرم و فیش واریز رو که تحویل دادم ، یه کد پیگیری و یه شماره تلفن داد، گفت 7-8 روز دیگه زنگ بزن اگه اسم تایید شده باشه میگم بیای برای ادامه مراحل.
در مورد اساس نامه و این چیزا هم پرسیدم که گفت فعلا بزار اسم تایید بشه و اونا رو هم به موقع انجام میدی!
خلاصه فعلا رفت تا 7-8 روز دیگه!
ضمنا کسی که فرم رو میبره تحویل بده باید حتما از هیئت موسس شرکت باشه و اینکه دانشجوها هم میتونند با معافیت تحصیلی شرکت بزنند و لزوما پایان خدمت لازم نیست.
آره به اسم گیر میدند ، حتما 3 سیلابی باید باشه
البته اگه اسم کوتاه بخوای باید خداقل 500 تومان خرج کنی 
در مورد تحصیلات و مدرک مظام وظیفه اداره ثبت شرکت ها گیر نمیده ، اون جایی که مجوز میده بستگی داره ، که از کجا بگیری اگه پارتی داشته باشی و بتونی از ارشاد بگیری خیلی راحته رایگان هم هست
اگه نه نظام صنف رایانه بهت میده که اونم یه چک 250 تومان ازت میگریه و یه برگه بهت میده و میری ثبت میکنی شرکت رو ، از انفورمایتک هم میشه گرفت که زمان میبره ( برای ما شهرستانی ها )
نظام صنف اگه بگیری باید لیسانس داشته باشی ، ارشاد هم که هیچی ، انفورماتیک فکر کنم باید مدرک تخصصی داشته باشی
در ورد اساسنامه هم که یه سری اماده بگیر راحت پاینش 4 تا امضا بزن
-
تعداد تشکر ها از1Mizban به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2009, 19:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1mizban
آره به اسم گیر میدند ، حتما 3 سیلابی باید باشه
البته اگه اسم کوتاه بخوای باید خداقل 500 تومان خرج کنی

در مورد تحصیلات و مدرک مظام وظیفه اداره ثبت شرکت ها گیر نمیده ، اون جایی که مجوز میده بستگی داره ، که از کجا بگیری اگه پارتی داشته باشی و بتونی از ارشاد بگیری خیلی راحته رایگان هم هست
اگه نه نظام صنف رایانه بهت میده که اونم یه چک 250 تومان ازت میگریه و یه برگه بهت میده و میری ثبت میکنی شرکت رو ، از انفورمایتک هم میشه گرفت که زمان میبره ( برای ما شهرستانی ها )
نظام صنف اگه بگیری باید لیسانس داشته باشی ، ارشاد هم که هیچی ، انفورماتیک فکر کنم باید مدرک تخصصی داشته باشی
در ورد اساسنامه هم که یه سری اماده بگیر راحت پاینش 4 تا امضا بزن
1- برای اسم کوتاه 500 تومن رو به کی باید داد؟ مگه نمیره تهران برای تایید؟ همینجا میگیرند؟!؟
2- خوب یعنی قانون نداره که از کجا باید مجوز بگیریم؟ چطوری معلوم میکنند؟ لیسانس دارم خوشبختانه(بالاخره این چهار سال عمری که گذاشتیم باید یه جا به درد خورد!)! فکر کنم صنف رایانه منطقی تر از ارشاد و انفورماتیک باشه(برای ثبت نرم افزار با انفورماتیک سر و کار داشتم!)
3- اساس نامه رو هم ظاهرا خودشون مثل این فرم ها میفروشن! حالا به اون مرحله که رسیدم ببینم چی میشه! شما از کجا خریدین؟ از همونجا یا از جای دیگه؟
-
-
November 19th, 2009, 19:55

نوشته اصلی توسط
tasnimsg
1- برای اسم کوتاه 500 تومن رو به کی باید داد؟ مگه نمیره تهران برای تایید؟ همینجا میگیرند؟!؟
2- خوب یعنی قانون نداره که از کجا باید مجوز بگیریم؟ چطوری معلوم میکنند؟ لیسانس دارم خوشبختانه(بالاخره این چهار سال عمری که گذاشتیم باید یه جا به درد خورد!)! فکر کنم صنف رایانه منطقی تر از ارشاد و انفورماتیک باشه(برای ثبت نرم افزار با انفورماتیک سر و کار داشتم!)
3- اساس نامه رو هم ظاهرا خودشون مثل این فرم ها میفروشن! حالا به اون مرحله که رسیدم ببینم چی میشه! شما از کجا خریدین؟ از همونجا یا از جای دیگه؟
1 - منم خودم اسم کوتاه گذاشته بودم ، یکی اونجا بود که گفت برای این اسم ها باید حداقل 500 به بالا زیر میزی بدی
2 - آره دیگه حداقل برای من اینجور بود اصلا کسی نمیدونه میزبانی وب یعنی چی تازه نظام صتف هم که بری اصلا موردی با کار هاستینگ نداره تو لیستی که بهت میدند ، نظام صنف یکی از شرایطش اینه که میدیر عامل لیسانس داشته باشه + اینکه بیمه اش هم کنی
3 - آره خود اداره ثبت شرکت ها داره
-
تعداد تشکر ها از1Mizban به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2009, 20:03
عضو جدید
تو از آیین انسانی چه میدانی؟
اگر جان را خدا دادهست
چرا باید تو بستانی؟
-
-
November 20th, 2009, 00:27

نوشته اصلی توسط
novinserver
یک سوال فنی ! حتما باید یک محل مشخصی شرکت داشته باشی تا بهت مجوز بدهند ؟
مثلا نمی شود شماره ثبت گرفت در خونه کار کرد ؟

رضا جان دقیقا" میشه این کار رو کرد
(مسولیت محدود)
البته باید کارشناسش بیاد، چک کنه
-