دوستانی که نمیتونن بدن خوب مگه مجبورا از درگاه مستقیم استفاده کنند؟ ما استفاده میکردیم نصرفید عادی کردیمش تراکنش هم خوبه راضیم هستیم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتیم
دستشونم درد نکنه
یا علی
دوستانی که نمیتونن بدن خوب مگه مجبورا از درگاه مستقیم استفاده کنند؟ ما استفاده میکردیم نصرفید عادی کردیمش تراکنش هم خوبه راضیم هستیم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتیم
دستشونم درد نکنه
یا علی
1-کارمزد برای خود بنده کم شد و دست شما درد نکنه اما این نکته رو هم توجه داشته باشید با برداشت کارمزد بالای ناگهانی از مانده حساب و چند روزی که تا توافق ما با شما تکمیل بشه نزدیک به 10هزار تومان کارمزد کسر شد که با احتساب سود اندک ما تقریبا 3هزارتومان ضرر کردیم. درسته کارمزد رو کم کردید دستتون درد نکنه اما کسر نگهانی کارمزدها خشک و تر رو با هم سوزوند و مارو دچار ضرر کرد
2-عکسی که در تاپیک ضمیمه شده رو نگاه کنید دوست عزیزم کارمزد ها 5درصد بود و در بعضی تراکنش ها حتی تا سقف 265 تومان در این عکس اشتباه محاسباتی وجود داشته یکی از تراکنش های 3هزار تومانی یکجا 150 تومان و درجای دیگه 415 تومان!!!!در پنل خود بنده هم میتونم بهتون اسکرین شات بدم که تا سقف 15 الی 100 تومان خطای محاسباتی در کسر کارمزد بیشتر وجود داشته!!!!!!!!
3-بله این امر متاستفانه شایع شده بود که هرکسی فروشنده ***** بود از درگاه شما استفاده می کرد اما خوب شرایط رو برای افراد دیگه هم سخت کردید به عبارتی خشک و تر رو با هم سوزوندید که ما هر روز دغدغه داشته باشیم امروز تک پرداخت چه تصمیم تازه ای گرفت!!!!
4-من جسارت نکردم و نگفتم شما بی احترامی کردید عرض کردم توجه شما به مشتری ها کمتر شده توجهی که روزهای اول به مشترکین و راه انداختن کارهاشون داشتید امروز ندارید منظور نشستن پای صحبت تک تک افراد نیست اما طی این یک دو ماه اخیر اگر اشتباه نکنم سیاست هاتون خیلی جدا از مشتری بوده و توجهی به آه و ناله مشتری نداشتید که با تغییرات شما چه اتفاقاتی داره می افته
5-این مورد تقصیر شما نیست اما هیچ وقت هیچ اطلاع رسانی کامل انجام نمیشه و تقریبا طرف دوم مقصر هست که باید مطلع بشه!!
در مورد تلاش به استفاده از درگاه غیر مستقیم هم ما مشکلی نداریم یا عقده نداریم بگیم درگاه مستقیم داریم و کارمزد کلان بدیم
اما در کاری استفاده کننده خاص خودش رو داره
شخصا مشتری هایی دارم که حتی نمیدونن پرداخت اینترنتی چیه و باید کلی توجیه کنم چطور پرداخت کنند
در مقابل اگر بخوام از درگاه غیر مستقیم استفاده کنم دردسر خودم بیشتر هست که باید مشتری رو بیشتر توجیه و قانع کنم که چیکار کنه
کاری با سایر عزیزان و مشتری هاشون که همه استاد هستند ندارم
اما مشتری های بنده اکثرا آشنا و معرفی شده هستند که واقعا اطلاعات و دقت کافی در حد درگاه غیر مستقیم و دنگ و فنگ هاش رو ندارند
پس فکر کنم هرکسی بنا بر نیازش از امکانات حق استفاده داره و تشویق کردن جریان متفاوتی داره
اقا میشه اینقدر صفحه پرداخت رو شلوغ نکنید
این اطلاعات پذیرنده اصلا به درد مشتری نیمخوره یا این امتیاز فروشنده
فقط الکی صفحه خرید پر شده و گیج کننده تره
همون قبلی از این بهتره خواهشا با این عوض نکنید
منم موافقم اصلا کل مشکل رو همین صفحه پرداخت که شلوغش کردید نمیشع چند تا گزینه باشه که فقط با کدون بانک پرداخت بشه؟
بازم هر دو درگاه قطع شد کی فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
بنده الان 4 روزه داخل سایتتون تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادید
چرا جواب نمیدید
در صورتی که اینجا جواب میدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)