نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: درخواست سرور خیلی قوی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور خیلی قوی

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    سرور قبلی مجازی سازیش چی هست ؟ وی ام ور ؟ خب میتونید به مدیر سرورتون بگید کل فایل وی پی اس را تمپلت بگیرن براتون انتقال میدیم.(اگر وی ام ور هست)
    والله من تو این 4-5 سالی که هی سرور عوض میکنم یه بار نشده مدیر سرور جدید بگه نصب انتی ویروس یا دایرکت ادمین یا انتقال سایتای قبلی با من نیس !! این قانون جدیده که بعضی ها ناز میکنن؟
    شاید دلار گرون شده دیگه واسشون صرف نمیکنه این کارا فقط سرورو میخرن میدن

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mdake.com نمایش پست ها
    والله من تو این 4-5 سالی که هی سرور عوض میکنم یه بار نشده مدیر سرور جدید بگه نصب انتی ویروس یا دایرکت ادمین یا انتقال سایتای قبلی با من نیس !! این قانون جدیده که بعضی ها ناز میکنن؟
    شاید دلار گرون شده دیگه واسشون صرف نمیکنه این کارا فقط سرورو میخرن میدن
    خیر کسایی که حرفه ای کار میکنن چنین خدماتی نمیدن - یعنی اول هدف ما مشتری مداری هست اما باید این را بدونید که اینقدر وقت چنین افرادی پر هست که وقت نمیکنن کاری به صورت رایگان انجام بدن.

اگر بگید هزینه میکنید مشکلی نیست انتقال میدن

به این نمیگن ناز کردن - اونایی که رایگان انجام میدن چون دارن به درو دیوار چنگ میزنن که مشتری جذب کنن و وقتشون آزاده.

به قول دوستان اگر پام رو انداختم رو پام مگس میپرونم خب برم کار رایگان دو تا مشتری انجام بدن مشتری برام میارن همونا.

انتقال دستی خیلی زمان بر هست گفتم خدمتتون اگر بگید که مجازی سازیتون چیه بهتر میتونیم راهنمایی کنیم چون اگر وی ام ور باشه کافیه فایل تمپلت کل سرورتون را از مدیر سرور فعلی بگیرید براتون بدون دردسر منتقل میکنیم. (این کار زمان بر نیست برای ما)

موفق باشید.

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    49 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    خیر کسایی که حرفه ای کار میکنن چنین خدماتی نمیدن - یعنی اول هدف ما مشتری مداری هست اما باید این را بدونید که اینقدر وقت چنین افرادی پر هست که وقت نمیکنن کاری به صورت رایگان انجام بدن.

اگر بگید هزینه میکنید مشکلی نیست انتقال میدن

به این نمیگن ناز کردن - اونایی که رایگان انجام میدن چون دارن به درو دیوار چنگ میزنن که مشتری جذب کنن و وقتشون آزاده.

به قول دوستان اگر پام رو انداختم رو پام مگس میپرونم خب برم کار رایگان دو تا مشتری انجام بدن مشتری برام میارن همونا.

انتقال دستی خیلی زمان بر هست گفتم خدمتتون اگر بگید که مجازی سازیتون چیه بهتر میتونیم راهنمایی کنیم چون اگر وی ام ور باشه کافیه فایل تمپلت کل سرورتون را از مدیر سرور فعلی بگیرید براتون بدون دردسر منتقل میکنیم. (این کار زمان بر نیست برای ما)

موفق باشید.

یا حق
    من حقیقت سرور اختصاصی که نمیخوام چون وقت و هزینه مدیریت کردنشو ندارم .. اگه مجازی دارید افرتونو بدید
    راجع به انتقالم 90 درصد شرکت های بزرگ تو زمینه هاست به صورت کاملا رایگان این خدمات رو انجام میدن ... این نشونه بیکاریه؟ فکر نکنم ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)