دوستان برای اشنایی بیشتر با نرم افزار میتونند فیلم را از اینجا دانلود کنند و ببینند
من از دوستان گلم خواهش می کنم کسانیکه قصد خرید ندارند اسپم نکنند. با تشکر ویژه از همه وب هاستینگ تالکی های عزیز
دوستان برای اشنایی بیشتر با نرم افزار میتونند فیلم را از اینجا دانلود کنند و ببینند
من از دوستان گلم خواهش می کنم کسانیکه قصد خرید ندارند اسپم نکنند. با تشکر ویژه از همه وب هاستینگ تالکی های عزیز
ویرایش توسط sa_sh41 : June 18th, 2012 در ساعت 20:10
سلام به تمامی دوستان
بنده مهران مهدوی عاملیت فروش شرکت عصر گویش پرداز هستم
می دانم این پست های شما عزیزان مال چندین وقت پیش هست.
قیمت شرکت خیلی پایین آمده مثلا نسخه حرفه ای به قیمت شرکت شده 980 هزار تومان و نسخه پیشرفته شده 680 هزار تومان
البته بنده می توانم پایین تر از قیمت شرکت هم بفروشم
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از محصولات شرکت عصر گویش پرداز و یا خرید هر کدام از محصولات به دو طریق زیر می توانید اقدام کنید:
ایمیل: mehranmahdavi2009@gmail.com
شماره تماس: 09357683657
به این مورد هم اشاره کنم که خود بنده هم یکی از خریداران این نرم افزار بودم و در ابتدا کار تایپ می کردم به دلیل اینکه تصادف کرده بودم و خانه نشین بودم و روزی در طی 10 الی 12 ساعت می توانستم 150 الی 200 صفحه تایپ کنم و انتشاراتی که با آنها کار می کردم انگشت به دهان می ماندند و می گفتند یک نفر تایپیست ما از صبح ساعت 8 تا 6 بعدازظهر به غیر از 45 دقیقه میانش یک بند تایپ میکنه روزی نهایت 60 صفحه بیشتر نمی تونه بزنه تازه بعدشم تموم میشه چشمش می سوزه و کمرش درد می گیره اما شما با این وضعیتت به این سرعت تایپ می کنید و وقتی که توانستم راه بروم با عصا تصمیم گرفتم عاملیت فروش این نرم افزار بر عهده بگیرم که قیمت پایین آمد و بازار فروش بهتر هم شد.
شرکتی به بزرگی عصر گویش پرداز چ گونه مدیر عاملش می یاد اینجا فروش می زنه؟
با توجه به اینکه این شرکت سابقه ی بسیار بالایی داره!
بنده با جناب موسوی ک مدیر فروش این شرکت هستن چند باری حضوری صحبت کردم!
بعد شما چگونه مدیر فروش هستید؟؟؟؟؟
سندی چیزی !
از مدیران خواهش می کنم تا اثبات این حرف تاپیک رو مسدود کنن!
سلام
عزیزم شلوغش نکن بنده گفتم عامل فروش هستم نه مدیر عامل
شما می خواهی از صحت اینکه بنده عامل فروش هستم مطمئن شوید عزیزم زنگ بزن من اطراف میدان رسالت می شینم بیا تا بهت نشون بدم
گواهی اعطای نمایندگی به شماره قرار داد 2678-93 دارم.
گزینه های تبلیغاتی بنده یکیش هم اینترنت است اینترنت را شما نخریدی عزیزم
شما که دعوات میاد شما بگو شماره فرار داد داری؟ چه جوری و با کدام اجازه شرکت داری نرم افزار را به قیمت بالاتر از محصول می فروشی؟
تمام بینندگان و خوانندگان این مطلب این اطمینان را می توانم بدهم که می توانم شما خریداران را به شرکت برده و از قیمت های جدید اطمینان کامل یابید و نمی خواهد به قیمت گرانتر بخرید.
ویرایش توسط mehranmahdavi : January 23rd, 2015 در ساعت 14:37
ahangar_kave@yahoo.com
سلام دوستان
نرم افزار دقت بسیار پایینی داره و شما یک کلمه رو باصدایی که از محیطی حتی آروم گفته میشه میگیره و کلمه دیگه ای جاش تایپ میکنه . شرکت هم کلاه منو برداشت و تو میکوفونی که میخواست ارسال کنه حول و حوش دویست هزار تومن تقلب کرد و یک میکروفون دیگه فرستاد من در اثر یک اتفاق فهمیدم که میکروفون اون چیزی نیست که من پولش رو پرداخت کردم ولی بعد تماس اونها مدعی شدند که ما قبلا اینرو اعلام کردیم به نمایندگی ، در صورتی که نمایندگی هم اطلاع نداشت . در ضمن اینها اول یک مشخصات پیش نیاز رو برای سیستمیکه میخواد نرم افزار روش نصب بشه اعلام میکنند تا بخری بعد میفهمی که سیستم خیلی باید بالاتر از اونها باشه . رم مورد نیاز بالا ، دقت کم به صورتی که اگه با دست بنویسی گاهی سریعتر کار رو انجام میدی و در گیر کردن شدید سی پی یو از مشخصات اصلی این نرم افزاره .و با وجود پول زیادی که بابت نرم افزار میگیرن حتی یک دمو برای نرم افزار وجود نداره در حالیکه افتضاح ترین نرم افزارهای موجود قبل خرید دمو ارایه میدن با توجه به اینکه نرم افزارهای اندرویدی ترجمه که تلویزیون در حال حاضر تبلیغ میکنه و همین ویژگی پردازش کلمات رو دارن تقریبا به مبلغ 30 چهل هزار تومن فروخته میشه قیمت این نرم افزار باید ماکزیمم دویست یا سیصد تومن باشه که چندین برابر گرونتر فروخته میشه از این جهت این مطالب رو گفتم که چون کلاه سر خودم رفت و خریدم گفتم کس دیگه ای فریب نخوره واینکاررو هم بدون هیچ توقعی انجام میدم .
سلام
آقا یا خانم farza4 اینکه شما میگید دقت پایینی داره شما تنظیمات صدا رو در پنجره تنظیمات صدا درست انجام نمیدید نرم افزار طوری طراحی شده که شما حتی در جای شلوغ هم بتونید استفاده کنید در تنظیمات صدا که وارد می شوید بعد از کم و زیاد کردن تنظیمات صدا و پیمودن دو مرحله بعد از آن نرم افزار با توجه به محیطی که در آن هستید تنظیم می شود و در مورد اینکه میگید اول نیازمندی های سیستم رو میگن بعد مشخص میشه که خیلی نیازمندی های توپی میخواد و با توجه به اینکه شما میگید نرم افزار غلط تایپ میکنه به احتمال زیاد می تونه از کارت صداتون باشه و یک احتمالی هم هست که از میکروفن باشه، اون زمانی که بنده نماینده فروش نبودم خودم اوایل شروع به استفاده کردم غلط که تایپ کرد و تماسی که با پشتیبانی داشتم مشخص شد که ظاهرن میکروفن از طریق یو اس بی وصله ولی در اصل وصل نبود و از طریق میکروفن کنار دوربین وب کم صدا میرفته، آیا این مورد را چک کردید؟ آیا با تیم پشتیبانی تماس گرفتید؟ آیا تیم پشتیبانی با نرم افزار team viewer به کامپیوتر شما وصل شدند؟ آیا حضوری برای رفع مشکل مراجعه کردید؟
در مورد میکروفن یو اس بی دار دو نوع میکروفن یو اس بی دار بوده که الان فقط یک میکروفنش عرضه می شود یکی میکروفن آندره آ که 250 هزار تومن بوده و دیگری میکروفنی که 100 هزار تومان است. اگر شما ادعا دارید که پول میکروفن آندره آ را دادید و میکروفن صد تومنی را گرفتید در صورتی که همچین چیزی ممکن نیست ولی اگر مصمم هستید که همچین اتفاقی افتاده با در دست داشتن فیش پرداختی و نوع میکروفنتان می توانید به محل شرکت مراجعه و موضوع را اطلاع دهید و نمایندگی که به شما نرم افزار را فروخته بازخواست کنید اگر گفته هایتان راست باشد.
در مورد نرم افزاری که در تلویزیون تبلیغ میشه خودتون دارید میگید نرم افزار اندرویدی ترجمه، این نرم افزار نویسا کارایی اش ترجمه نیست و اگر چنین نرم افزاری هم می خواهید شرکت عصر گویش پرداز نرم افزار مترجم کامل تر و جامع تر از اونایی که تو تلویزیون تبلیغ میشه داره و ارزونتر.
در مورد کارایی نرم افزار نویسا در آخر باید بگویم که بنده قبل از اینکه نماینده فروش بشوم این نرم افزار را خریداری کردم و استفاده می کردم هیچ مشکلی به غیر از اون قضیه میکروفن نداشت که اونم همون اول برطرف شد. لطفا قبل از پیگیری مشکل یه طرفه به قاضی نروید.
دوست عزیز . اولین بار نیست که من با یک نرم افزار کار میکنم که شما واضح ترین توضیحات رو اینجا برای من نوشتی . تمام این مراحلی که شما گفتی من انجام دادم.تست صدا و این ماحل رو کامل انجام دادم ولی بازم در کلمات مشکل داره. در مورد میکروفون ،پشتیبانی این شرکت شانه خالی کرد و به عهده نمایندگی انداخت و نمایندگی هم قبول نکرد . یعنی حداقل در میکروفن 150 هزار تومان سر من کلاه گذاشتند.برای پیش نیاز هایسیستم هم د ر سایت نوشته بود رم یک و سی پی یو فلان و فلان چیز . ولی پشتیبانی بعد خرید به من گفت حداقل رم 2 باید باشه و سی پی یو بالای نیازه .اگه شما نماینده فروشی حق داری بایدم تمام قد دفاع کنی چون باید جنس رو بفروشی ولی من که ضرر کردم واقعیت رو میگم تا سر کس دیگه ای کلاه نره .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)