سلام.
امکان نداره باور کنم و به همه خواننده های این تاپیک هشدار میدم که همچین ادعا هایی رو باور نکنند!
چرا اینقدر سریح میگم ؟
چون من خودم با حدود 5 بانک در امارات به صورت ثابت و روزانه کار می کنم و دلیلش هم کارهای صرافی ای هست که برای چند تن از دوستان انجام میدم.
دوست دیگری هم دارم که ایشون 24 تا کارت اعتباری از حدوداً تمامی بانک های امارات دارند و خوب معلوم هست که از تمام مسائل بانکی مربوط به کارت اعتباری و وام گرفتن های مختلف و حسابهای ارزی و ... با خبر هستند و من روزانه از ایشون اطلاعات جدید کسب می کنم چون یک پروژه بزرگ در دست انجام داریم و مدیر پروژه من هستم و به همین دلیل هر روز با ایشون در تماس هستم (حدود 8 ماه هست)
اگر منظرو شما الحلال بانک هست که قبلاً بانک اسکاتلند بوده و به دلیل ورشکستگی با یک شریک بحرینی بانک رو سر پا نگه داشت و اسمش رو از ABN Amro به Al Hilal Bank تغییر داد، بله، اون بانک خیلی رو هوا هست و کارت های محتلفی صادر می کنه و جهت اطلاع شما و دیگر بازدید کنندگان این تاپیک باید بگم که به هنون راحتی هم کارت رو می بنده و یخه طرف رو میگیره که چرا فلان کردی، چرا بیسار کردی !!!!
بازم میل خودتون هست، دیگه دلیلی نمی بینم که بخوام بحث کنم، من گفتم، شما خواهی پند بجوی، خواه ملال !!!
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)