اره اما مشکل من اینجاس همین الان دارن نگاه میکنم مثلا از ای پی 5.39.2.93 فقط یک بار ساختم اما ایجا سه تا نشون میده مطمئنم چرا؟
اره اما مشکل من اینجاس همین الان دارن نگاه میکنم مثلا از ای پی 5.39.2.93 فقط یک بار ساختم اما ایجا سه تا نشون میده مطمئنم چرا؟
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
شما که تایید میکنید دوست عزیز :
هر وقت حجم هارد بالا میره چون وی ام ور روی هارد اول نصب شده این چنین مشکلات براش عادیه و نمیتونه مثل حالی که هارد خالی هست کار کنه (عملا فشار رو هارد هست در پردازش اطلاعات یه نگاه هم به اینفورمیشن هارد میکردید واضح بود)
اگر در چنین مواقعی با حذف ایزو همچنان دیدید حتی به مگ هم فضا خالی نشد کلیک راست کنید روی دیتااستور پروپرتیس و بعد منیج پارتیشن و رفرش بعد اوکی کنید دوباره رفرش هست کنار دکمه منیج پارتیشن بزنید و بعد ببندید.
درست میشه.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
این عکس و اعداد چیز دیگری رو نشون میده
http://www.webhostingtalk.ir/f55/511...tml#post469625
معلومه اطلاعات بالایی دارید
می شه بیشتر توضیح بدهید؟
OldProfile
نگفتیم اطلاعات ما زیاد هست اما این چیزها جزو موارد اولیه هست که کسانی که با سرور کار میکنن بارها باهاش مواجه میشن و ما هم شدیم و حلش کردیم.
اگر میخواید ثابت بشه کافیه چند تا هارد بسازید در همان حد که 10 گیگ باقی بماند بعد یه فایل 2 گیگ بسازید میشه 8 گیگ فضای خالی
2 گیگ هارد را که ساختید پاک کنید - میبینید که 10 گیگ نشان نمیده تا زمانی که هی رفرش کنید.
یا حق (مشکل هم فضای بیش تر از حد پر بوده هم چون زیادی پر بوده و هارد اصلی وی ام ور بوده دقیق نشان نمیداده)
از سال 1385 تا کنون
هاردهای قبلی هم در مجازی سازی اضافه شده بود اما فعال نبودند ظاهرا پاک کرده بودید و دوباره اضافه کرده بودید - موقع حذف هارد از مجازی سازی باید دو تا دکمه رادیویی را که آمده مورد دومی را انتخاب کنید
Delete from disk
فعلا که مشکل حل شد نظر دیگری ندارم - خوش باشید یا حق
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)