سلام
من این اسکریچت رو نصب کردم
5تا از کارت شارژای 5 تومنیم لو رفته بود و استفاده شده بود
کسی با این مشکل بر نخورده؟
مطمئن هستید باگ نداره از شما هم کارت شارژ استفاده نکردند؟
سلام
من این اسکریچت رو نصب کردم
5تا از کارت شارژای 5 تومنیم لو رفته بود و استفاده شده بود
کسی با این مشکل بر نخورده؟
مطمئن هستید باگ نداره از شما هم کارت شارژ استفاده نکردند؟
دوست عزيز
فايل كانفينگ شما كد شده يا نه
دوستان توجه نماييد
تغيير رمز ورود به مديريت سايت از طريق پي اچ پي ادمين هاست امكان پذير است
و نحوه گفتن آن براحتي گفتن نيست ، زيرا بايد نحوه كار با پي اچ پي ادمين را بلد باشيد و نيز چون پسورد كد شده است ، بايد كد كلمه رمز را داشته باشيد يا آشنا به برنامه نويسي باشيد
كه در آينده نحوه كامل تغيير رمز ، در صورت فراموشي را آموزش خواهيم داد؟
اما شايان ذكر است
کلید رمزنگاری اطلاعات:قابل تغيير از مسير include/configuration.php/
فقط توجه داشته باشيد: در صورتي كه كارت يا محصولي ثبت كرده باشيد ؛ با تغيير کلید رمزنگاری ، فيلد هاي محصولات به صورت حروف ناخوانا در مديريت سايت نمايش داده مي شوند ، زيرا اطلاعات محصولات با كليد رمزنگاري قبلي بصورت رمز در آمده اند ( اين كار به جهت امنيت در مقابله با هك مي باشد )
ضمنا فایل کانفیگ حاوی فایل رمزگشایی بخش کارتهاست اون فایل رو کد کنید که حداقل اگه هک شد راحت قابل استفاده نباشه؟
بنابراين چنانچه هر كس يوزر و پس هاست شما را بداند و يا در صورت هك و نفوذ هاست و از كد نويسي كمي سر رشته داشته باشد ، رمز مديريت سايت اسكريپت را تغيير داده و نفوذ مي كند ،
ولي براي ورود به بخش كارت ها كه مستلزم ارائه كد رمز نگاري هست ( بنابراين در صورت دسترسي به فايل مذكور از هاست ) براحتي محصولات شما در دسترس فرد نفوذي است.
لذا براي امنيت كامل محصولات و اطلاعات ، بايد فايل كانفينگ خود را كد كنيد
که حداقل اگه هک شد يا فردي به هاست شما دسترسي يا نفوذ كرده بود ، براحتي قابل استفاده و دسترسي به محصولات نداشته نباشه؟
نكاتي قبل از كد كردن فايل كانفينگ
1- نام فايل configuration.php در داخل پوشه include مي باشد
( در فايل اطلاعات مذكور مي باشد : نام ديتابيس متصل به اسكريپت و يوزر و پسورد آن - كليد رمز نگاري بخش كارت ها و نيز مسير بازگشت پس از خريد { يعني دامنه يا لينك اصلي متصل به اسكريپت }
مثلا در مورد مسير بازگشت : خريدار مي تواند از هر دو يا چند دامنه يا ساب دامين تنظيم شده مسير اسكريپت خريد كند ولي تحويل كالا فقط از لينك درج شده امكان پذير است ، يعني مشتري پس از پرداخت به لينك مذكور هدايت مي شود و مطابق با كد مخفي و حفاظتي تراكنش و مرجع پرداخت كه از بانك يا درگاه ارسال مي شود ، به خريدار تحويل داده مي شود
2- قبل از كد كردن نسبت به تغيير رمز يوزر ديتابيس و كليد رمز نگاري كنيد
3- يك فايل بدون كد شده را براي خود در سيستم و سپس در يك ديسك جانبي ذخيره كنيد ، تا در صورت تغيير اطلاعات توسط خودتان بتوانيد از آن استفاده كنيد { مثلا كسي كه دامنه يا لينك بازگشت را بخواهد تغيير دهد و ... } كه البته پس از تغييرات ، بايد مجددا فايل را كد كنيد
4- كد كردن اين فايل براي همه افراد توسط خودشان امكان پذير نيست ، لذا بايد از وبمستر هاستينگ خود يا يك فرد مطمئن بخواهيد كه فايل را برايتان كد كند كه با ارسال فايل براي آن ، فايل را توسط برنامه هاي پيشرفته كد كرده و برايتان ميفرستد ( از آنان بخواهيد كه با آخرين ورژن آن برنامه برايتان كد كنند )
5- هزينه كد كردن آن بستگي به فرد آن باشد ، دوست باشد يا .... ، در كل هزينه آن بين 4 تا 9 تومن هست. ( بيشتر پرداخت نكنيد! )
6- شما مي توانيد در صورت تمايل براي كد كردن فايل كانفينگ با آيدي site_management_group ارتباط برقرار كنيد و از ايشون بخواهيد ، برايتان كد كند ، البته اين كار مشمول هزينه 3800 تومان مي باشد
ویرایش توسط saitebartar : December 10th, 2013 در ساعت 03:53
سلام به تو دوست من » قويترين سامانه هوشمند پيام كوتاه با پنل رایگان + افزونه ها
جهش در فروش كالا و خدمات با پيامك تبليغاتي ـــــــ bartarnovin.ir ـــــــ تغيير را احساس كنيد
من ماژول فرستنده را نه به كسي پيشنهاد ميكنم و نه زياد روش وقت ميزارم
چون ازلكي 100 تومن ميگيرن درگاه بهت بدن و هم 5 درصد كارمزد ميگيرن
تازه دردسرش و اذيت كردنشون ديگه جاي خود داره؟
اما دوست عزيزمون ابولفضل خزائي آخرين بار اين ماژول را براي درگاه بانك ملي و سامان بروز كرد
و توسط دوستان تست شده و درست بود ، البته من شخصا تست نكردم ، چون ماژول فرستنده ( چه قديم و چه جديد ) با هاست من منطبق نبوده و كار نمي كند؟
براي كمك به شما فايل پيوست مي گردد
قبل از آپگريد و جايگزيني ، براي احتياط از فايل قبلي خود كپي بگيريد؟
و اما ماژول نسخه ی نهایی فرستنده
مشکل نام و نام خانوادگی خریدار حل شد!!!
در این افزونه نام و نام خانوادگی ، ایمیل و شماره ی تلفن فرد خریدار به صورت تصادفی انتخاب و برای فرستنده ارسال می شود
مشخصات فنی ماژول
نویسنده : ابوالفضل خزائی
نوع افزونه : باز نویسی شده از روی ماژول قبلی
ادرس سایت نویسنده : ابوالفضل خزائی - تارنمای رسمی
نام افزونه : فرستنده (سامان و ملی)
نسخه ی نهایی ریلیز 1
قیمت : فری
سطح لایه : باز
برای نصب هم فقط باید اپلودش کنید و فعالش کنید و تنظیمش کنید
سلام به تو دوست من » قويترين سامانه هوشمند پيام كوتاه با پنل رایگان + افزونه ها
جهش در فروش كالا و خدمات با پيامك تبليغاتي ـــــــ bartarnovin.ir ـــــــ تغيير را احساس كنيد
فدات شم منم همینو دارم.
همه چیز عالیه و خوب کار میکنه مبلغ هم کم میشه از حساب ولی موقعه برگشت وقتی میاد به سایت خودم میگه:
پرداخت ناموفق است. خطا : در موقع پرداخت مشکلی به وجود آمد
اصلا یوزر و پسووردی نمیده.
یکی از دوستان اینجا هم یه شماره تماس گذاشته و گفته من دارم....زنگ زدم میگه اسکریپتش رو دارم بدون مشکل بانک سامان و ملی رو میده 70هزار تومن.... ناقابل.............. کل اسکریپت به این بزرگی مجانی هست بعد یه اسکریپت فینگلی رو میگه 70 هزار تومن./
تازه کلش رو هم آقای خزایی نوشته این دوستمون معلوم نیست چیکارش کرده فقط این مشکل کوچیکش رو درست کرده میگه 70 هزار تومن.
سلام
دوست عزیز من این ماژول رو نصب کردم ولی خرابه موقعی که روی تایید پرداخت توی سایت بانک کلیک میکنی و قتی به سایت برگشت میزنه کار بر رو این خطا رو میده : این سفارش قبلا پرداخت شده است
هم بانک سامان و هم بانک ملی رو تست کردم و مشکل رو داشت
لطفا اگه این ماژول سالمش رو دارید بدید چون خیلی بهش نیاز دارم
مرسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)