نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: اقدامات تازه پلیس برای کنترل v-p-n

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : اقدامات تازه پلیس برای کنترل v-p-n

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    اگر یه تماس با مسئولین آگاه در این مورد بگیرید (به طور مثال دادسرای ناحیه ی 31 تهران) بهتون میگن که: حتی استفاده از پیپال هم برای هر کسی آزاد نیست و کسی که میخواد از این سرویس استفاده کنه باید مجوز داشته باشه از ارشاد و بانک مرکزی!!!!!!!!

لازم به دادسرا نیست.

یه تماس با طبقه دوم ساختمان مرکزی وزارت ارشاد واقع در هفت تیر - قائم مقام فراهانی - بخش میزبانی سایت و اینترنت جناب حبیبی یا جناب عبدالعظیمی واقع در خیابان سمیه گرفته بشه همه چی روشن میشه

بنده هم نگفتم که پیبال و ... آزاده گفتم نمیتونن ببندن به هر حال قانونی از این ها داره تو مملکت استفاده میشه. اگر بخوان رو شبکه کل کشور ببندن اونا رو پس میخوان چی کار کنن ؟ isp جدا قرار میدن براشون یعنی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad1991h نمایش پست ها
    تمام موارد اعلام شده برای اونها غیر قانونی تشخیص داده میشه عزیز من ، پس با توجه به مواردی که شما گفتی مسئولیتی ندارن
    ولی خوب هستند جاهایی که برای ارتبات امن و کوفت و درد و ... برای شرکت ها و گروه ها و... به صورت قانونی و سالم استفاده میکنن که تکلیف اونا را هم مشخص کردن که میرن قانونی میگیرن

یه فرد عادی در هر حالت با توجه به نظر این اشخاص اجازه ی داشتن و استفاده کردن از این وی پی ا*ن ها را ندارد
    تفکر!!!!!
    بنده هم همین را گفتم شما دوباره به نحوی دیگه تکرار کردید.

به هر حال داره استفاده میشه به صورت قانونی و نمیتونن رو شبکه کل کشور ببندن | فکر کنم اگر بخوان چنین کاری کنن به سازمان ها و ... قانونی isp کاملا باز ارائه میدن و مردم عادی بسته میشه. که بازم فکر کنم مشکلاتی پیش بیاد در این مورد نظری ندارم چون اطلاعی ندارم
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : اقدامات تازه پلیس برای کنترل v-p-n

نقل قول نوشته اصلی توسط roobinaserver نمایش پست ها
    لازم به دادسرا نیست.

یه تماس با طبقه دوم ساختمان مرکزی وزارت ارشاد واقع در هفت تیر - قائم مقام فراهانی - بخش میزبانی سایت و اینترنت جناب حبیبی یا جناب عبدالعظیمی واقع در خیابان سمیه گرفته بشه همه چی روشن میشه

بنده هم نگفتم که پیبال و ... آزاده گفتم نمیتونن ببندن به هر حال قانونی از این ها داره تو مملکت استفاده میشه. اگر بخوان رو شبکه کل کشور ببندن اونا رو پس میخوان چی کار کنن ؟ isp جدا قرار میدن براشون یعنی؟

بنده هم همین را گفتم شما دوباره به نحوی دیگه تکرار کردید.

به هر حال داره استفاده میشه به صورت قانونی و نمیتونن رو شبکه کل کشور ببندن | فکر کنم اگر بخوان چنین کاری کنن به سازمان ها و ... قانونی isp کاملا باز ارائه میدن و مردم عادی بسته میشه. که بازم فکر کنم مشکلاتی پیش بیاد در این مورد نظری ندارم چون اطلاعی ندارم
    نمیشه گفت که داره قانونی استفاده میشه ...چون قانونی در مورد v-p-nنداشتیم که وقتی از این به بعد داریم تکلیفش معلوم شد دیگه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)