سلام دوستان عزیز .
بنده به دامنه نیاز دارم .
سرور رو دوستان عزیز اینجا بهم دادن الان فقط مونده دامنه که باهاش سرور رو سفارش بدم بنابر این یه بنر حرفه ای میسازم یه دامنه میگیرم . عجله ای هم هست ممنون میشم سریع اگه کسی میتونه کمک بکنه .
سلام دوستان عزیز .
بنده به دامنه نیاز دارم .
سرور رو دوستان عزیز اینجا بهم دادن الان فقط مونده دامنه که باهاش سرور رو سفارش بدم بنابر این یه بنر حرفه ای میسازم یه دامنه میگیرم . عجله ای هم هست ممنون میشم سریع اگه کسی میتونه کمک بکنه .
ویرایش توسط parsneshan : June 10th, 2012 در ساعت 01:23
ویرایش توسط Mr.Roham : June 10th, 2012 در ساعت 00:25
RohamWorks.com
Email: info.rohamworks@gmail.com
دوست عزیز همچین موردی دیدم که درخواست میدم خیلیا هستن که نیاز به کار گرافیکی دارن و در عوضش پول نمیدن و سرور میدن من کسی بگه در مقابل یه بنر دامنه میدم بازم قبول میکنم چون یه دامنه هم باشه کارم راه میفته الان طراحی یه لوگوی حرفه ای حد اقل 20 تومنه کار گرافیکی هم چنان ارزون نیست .
بنده خودم هاست نامحدود دارم اما یه هاست دیگه میخوام برا یه کار دیگه . قیمت ها دستمه سایت طراحی هم دارم میتونید برید قیمت ها رو ببینید .
ممنون که به تاپیک اهمیت دادید و پاسخ دادید .
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
امید وارم با این شرایط کسی پیدا شه بهتون سرویس بده
شما فکر کن ماهی 20 تومان حداقل سرور
بعد سی پنل و دایکت ادمین هم لایسنس می خواد
حد اقل ماهی 50 الی 60 تومان هزینست کلا
هیچ فرد عاقلی فکر نکنم همچین افری بده.
RohamWorks.com
RohamWorks.com
هاست میتونم بهتون بدم.
پ.خ. بزنین
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
دوستان عزیز هاست رو با camelian77 عزیز به توافق رسیدیم فقط مونده یه دامنه که منتظریم و هم من هم camelian77 عجله داریم چون برای راه اندازی هاست نیاز به دامنه هست . لطفا اگه کسی مایل هست سریع پیام بده .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)