اگر ما بخوایم " تجربه و مدت زمان فعالیت در این عرصه "رو به عنوان یک فاکتور مهم بررسی کنیم . فقط شما فرض کنید که روزی که به همراه همکارانتون شروع کردید کسی بهتون اعتماد نمی کرد ! کم نیستند افراد درست و مسئولیت پذیر،با اطلاعات فنی مناسب که به تازگی شروع به فالیت کردند .
با شما موافقم، با بررسی و به قول شما، توجه به موارد دیگه میشه به نتایج بهتری رسید . اما قبول کنید کمتر هستند افرادی که به تمامی مسائل و جوانب اهمیت بدن و بررسی شون می کنن .
همون اول عرض کردم تاپیک هایی این چنینی یکی از عواملی هستند که در تصمیم افراد در آینده تاثیر گذار خواهند بود . ( اطلاع رسانی )
و البته واحد نظارتی به عنوان لازمی ، موازی و مکمل عقل و ادراک هر فرد در تجارت و رابط مالی خواهد بود .
با سلامامروز صبح هکری با نفوذ به سایت اقدام به فرستادن ایمیلی جعلی در جهت تخریب پایا سرور کرده است.این تخریب توسط یکی کارمندان هاستینگ های رقیب انجام شده طبق پیگیری های انجام شده دفتر این فرد در انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی است . .در مورد اظهارت ارائه شده توسط این فرد به اطلاع میرساند همه ی سفارش دهندگان سرور اختصاصی سرور های خود را تحویل گرفته اند . به غیر 2 مورد. که یک مورد به خود ایشان حاضر به تحویل گرفتن سرور مورد نظر نشده است .تیم پشتیبانی پایا سرور به صورت 24 ساعته اماده پاسخگویی به مشکلات شما عزیزان استاین ایمیل فقط جهت اطلاع رسانی برای شما عزیزان میباشدتیم مدیریت و فنی پایا سرور.
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
سلام
اقا من از محمد خطیبی یه دومین دات کام خریدم
الان سایتش دان شدش خودش هم معلوم نیست کجاست
دمتون گرم یه همت کنید من این پنل دومین رو باز کنم
الان چند وقته سایتم دانه باید دی ان اس تغییر بدم
سایتش هم ....
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)