در مورد اینکه من تو انجمن چیکار میکنم شما لطف دارین، اما فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه! در صورتی که ربط داره منم توضیح بدم شما تو انجمن چیکار میکنید! یه چند تایی از پستهاتون رو کنار هم بزارم که ...!
نمیدونم شما استدلالتون از این حرفی که زدین چی بوده ، اما من اینجا هیچ کار تجاری انجام نمیدم حداقل فروش ندارم، پس نفعی نخواهد بود برای من که بخوام پستهام زیاد بشه یا ... .
(نمیخواستم بندهای بالا رو بنویسم اما ظاهرا با هر کی باید مثل خودش رفتار کرد)
اگه هم تو تاپیک شما اومدم دلیلش این بود که کسی جواب نداد، حدود یکی دو ساعتی یا حتی بیشتر تاپیک شما بی جواب بود شما هم نوشته بودین فوری! اما من چند ماه پیش نصب کرده بودم، و طبیعتا نمیتونستم مرحله به مرحله بگم، در عین حال ویزارد بود هیچ ابهامی هم نداشت، شما هم که با تجربه هستید و تازه کار نیستید، نمیدونم کجا ابهام داشتید! از طرف دیگه تو پست گفتم توضیح واضحات بدم ناراحت میشید.
شاید هم شما توقع داشتید از اول یه دور نصب کنم مرحله به مرحله براتون بنویسم! تازه اگه اون مدل رو هم نیاز داشتین تو ویدئوهای سایت خودش بود، در هر صورت معذرت که وارد تاپیک شما شدم!
از دوستانی که ابراز لطف کردند هم ممنونم.
جناب سجاد در صورت صلاح دید این پست من و پستهای دوستان له یا علیه من رو از تاپیک حذف کنید که تاپیک ایشون خراب نشه.