نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: یکسان بودن ip

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید MDl آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    53
    تشکر شده در
    44 پست

پیش فرض پاسخ : یکسان بودن ip

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    عرض سلام و ادب
    دوست من با توجه به اینکه به وضوح نام تدبیر سرور داخل عکس ها مشخص هست ، باید عرض کنم خدمت شما که شما هاست خریداری کردید... ما پشتیبان نرم افزاری که شما روی هاست نصب میکنید نیستیم!!!!
    همچنین اینکه داخل یک انجمن ، یک بنده خدایی بیاد بگه "مشکل از سرور هست" این عدله ی شما هستش!؟!؟!؟! به طور مثال بنده اگر داخل این انجمن که انجمن تخصصی و رسمی وبهاستینگ ایران هست بگم کلا اینترنت آمریکا داغونه ، یعنی داغونه!؟!؟
    به طور کلی دوستان دیگه هم این تاپیک رو میبینن و به پاسختون خواهید رسید که هاستینگ یعنی چه و پشتیبانی هاستینگ چه وظایفی داره!
    با سلام خدمت شما

قصد جسارت نداشتم و صرفاً اینجا مطرح کردم اگر کسی اطلاع داره لطف کنه و توضیح بده ، بنده کاملاً با شرایط هاستینگ و وظایف پشتیبانی هاستینگ آشنایی دارم و دوستانی که باید منو میشناسن :ایکس

این مشکل چونکه برای منم عجیب بوده سوال کردم و در طی 4 سال فعالیت من همچین موردی پیش نیومده بود و به اولین سرنخ پسنده کردم که همون پراکسی بوده

من با پشتیبانی که صحبت کردم گفتم 5 دقیقه با دفتر شما فاصله دارم و حضوری خدمت میرسم ، اما با اطلاعات کامل که خدای نکرده شرمنده نشیم

بنده بازهم بررسی های لازم رو انجام میدم که چرا روی هاست قبلی مشکلی نداشته و بعد از انتقال دچار مشکل شده

آدرس سایت مربوط : مدلشاپ ایران || مرکز رادیو کنترل رشت

موفق باشید
    ویرایش توسط MDl : June 1st, 2012 در ساعت 01:11

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)