سلام
شما یک ریویو از مخابرات استان بوشهر گذاشتید حالا من واستون از استان گلستان میگم ، مخابراتی که امسال برترین اداره در زمینه دیتا انتخاب شد
اول در پاسخ به مدیر دیتا مخابراتتون باید عرض کنم که از کی تا حالا حراست مخابرات بعد از اینکه مخابرات شروع به سرویس adsl کرد ، مجوز تردد mdf و pcm میده ؟! من پیمانکار باید هر روز برم منت mdf رو بکشم که برام یک کاری رو برام انجام بده که تهش هم باید دعوا بگیرم که کارم راه بیوفته!آقایون بهمون تردد نمیدند!بلکه بخاطر دعوا با کارمندشون ازمون گزارش میخوان و لغو تردد هم گاهی تو اون مرکز میکنند مارو ! بعد آقا بهتون میگه بقیه شرکت ها توانایی ندارند؟!!!! بقیه شرکت ها توانایی خیلی زیادی دارند ولی شما اجازه نمیدید!
پاسخ به مورد 1-2-3 شما که کلا بدون شرح هست :دی مشکل زیر ساختی مخابراتتون واضح هست
4-برید خدارو شکر کنید حداقل 5 شنبه ها نیستند
اینجا که برترین مخابرات کشور هست بعد از ساعت 9.5 صبح که نیمرو صبحانه رو زدند به بدن هیچ کس تو اداره استان نیست ، همه رفتن ماموریت تو شهری پیش خانم بچه ها
تا 3 نمیان ، سه تا چهار پیداشون میشه ، چهار هم کارت رو میکشند و کارشون تموم میشه میره تا فردا
)
5- از اپراتور نباید انتظار داشته باشید زیرا آنها یا نیروی شرکت پیمانکار پشتیبان مخابرات هستند یا نیروی خود مخابرات که فقط به فکر حقوقشون هستند ، مهم نیست چندتا زنگ میخوره و موفق راهنمایی میشه و قطع میشه ، مهم براشون اینه حقوق آخر ماه رو کی واریز میکنند به حسابشون ! اگر کمی پشت تلفن آه و ناله کنید و بگید مشکل دارم و ... اون ها هم آه و ناله شون در میاد و میگن ما هم کنار سرور نشستیم اینترنتمون داغونه و ... تهش هم جوابتون اینه : مشکل سراسریه
6- ارائه سرویس سه ماهه برای شروع قرار داد بر اساس cra هست البته تعرفه هایی که گفتید رو خارج از قوانین cra هست
7- تعرفه cra اشتراک یک به ده مخابرات گلستان:
128 ماهیانه 11400
256 ماهیانه 14400
512 ماهیانه 24000
1024 ماهیانه 45400
2048 ماهیانه 88800
ترافیک ماهیانه نامحدود
اشتراک گفته شده یک به ده هست ولی چیزی که کاربر میبینه یک به سی هم نیست
از طرفی از بس یوزر دارند نمیتونن کاربران رو کنترل کنند
بدلیل عدم توانایی کنترل درست بر کاربر هر چقدر پهنای باند اضافه میکنند باز هم کم میارند و یوزرهاشون مصرف میکنند
یک چیزی رو هم در نظر بگیرید مخابرات هر سرویسی بده ، نون اسمشو میخوره و همیشه و همیشه در بدترین حالت یوزر داره