نوشته اصلی توسط Am!r سَلام نمیدونم ساپورت میکنه یا نَه میتوتی تست کُنی: دستت طلا سریال نامبرش چی شد راستی امیر جان من 2 روزه حدود 100 تا وی پس اس نصب کردم پاک کردم تازگی ها رفتم رو دیتاسنتر redstation تو این 2 روز برام حدود 30 تا ابیوز اومده همش هم مشکل ایزو هست حتی یکی از ایزو هایی که رو سوییس 8 ماه استفاده کردم رو این تصب کردم ولی باز ابیوز اومده
نوشته اصلی توسط vps-baran.ir دستت طلا سریال نامبرش چی شد راستی امیر جان من 2 روزه حدود 100 تا وی پس اس نصب کردم پاک کردم تازگی ها رفتم رو دیتاسنتر redstation تو این 2 روز برام حدود 30 تا ابیوز اومده همش هم مشکل ایزو هست حتی یکی از ایزو هایی که رو سوییس 8 ماه استفاده کردم رو این تصب کردم ولی باز ابیوز اومده اگر با رد استیشن مُشکل داره به مُصی یا همون s.w.a.t مسیج بده کمک بگیر R2HBT-TVPVM-9YMPM-J6Q6M-KCFD8
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست. مصطفی چمران AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
vps-baran.ir
نوشته اصلی توسط Am!r اگر با رد استیشن مُشکل داره به مُصی یا همون s.w.a.t مسیج بده کمک بگیر امیر جان ازش یه دونه گرفتم ولی متاسفانه اونم ساپورت نمی کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن