با سلام مجدد ، من اسکریپت پرداخت رو از سایتتون دانلود کردم و رو لوکال نصب کردم ، یه مشکل خیلی زننده که داشت این هستش که اصلا گرافیک نداره ، فک میکردم مثل سایتتون گرافیک خوبی داره.
میخواستم بدونم آیا امکان سفارشی کردن فرم پرداخت وجود داره؟ مثلا امکان حذف و اضافه و همچنین مبالغ از پیش تعریف شده و .....
اگر امکانش وجود داره آیا خودتون میتونید انجام بدید؟
با تشکر
با سلام.
همونطور که قبلا هم اشاره شد این اسکریپت بصورت خیلی ساده نوشته شده. هم از نظر گرافیک و هم از نظر کدنویسی
هدف ما این بوده که دست شما رو باز بذاریم تا هرگونه تغییری گرافیکی و کدنویسی که نیاز دارید رو طبق میل خودتون در اون انجام بدید و
به راحتی میتونید فرم رو سفارشی کنید.
متاسفانه خودمون فرصت نمی کنیم که این درخواست ها رو انجام بدیم. شما میتونید به یه برنامه نویس کارتون رو ارائه کنید.سفارشی کردن این اسکریپت
فکر نمی کنم بیشتر از 10 دقیقه کار ببره
سایتتون بالا نمیاد چرا اینو میگه
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
این موضوع به مدت 2 ساعت و به خاطر انتقال به دیتاسنتر جدید بود که در سایت هم اطلاع رسانی شد
از پیگیری شما متشکریم
سلام
سایت بالا نمیاد
مشکل از کجاست ؟
بالا میاد. همیشه اگه بالا نمیاد به سایت های دیگه ای که لوگوی پی لاین رو قرار دادن مراجعه کنید. اون لوگو هم نباید نمایش داده شه
در واقع با ip های دیگه هم امتحان کنید.
ویرایش توسط fr_sdgh : June 20th, 2012 در ساعت 19:37
امتحان کردم
اصلا سایت رو پیدا نمیکنه
اینم پینگه
![]()
به سرعت بالا میاد
یک سوال اگر ما اسکریپت داشته باشیم بخوایم براش افزونه بنویسید چند میشه اختصاصی
از کدوم isp اینترنت میگیرید ؟
چون سایت رو سرور داخلی هست، بعضی مواقع که اختلال در اینترنت داخل کشور هست ممکنه سرعت لودینگ کم بشه
ولی اگه کلا برای شما پینگ هم نمیشه به احتمال زیاد مشکل از isp شما هست.
اگر اسم isp تون رو بگید پیگیر موضوع میشیم و مشکلش رو برطرف می کنیم.
یک بار با v.p.n تست کنید ببینید باز میشه در اون حالت یا نه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)