دوست عزیز من خودم تو کار کامپیوترم خودمم یه Sea Gate ، 500Gb دارم و الان 2-3 سالی میشه که دارم استفاده میکنم و هیچ مشکل خاصی نداره این صدا هم صدای عامد هارد های Sea Gate هستش
دوست عزیز من خودم تو کار کامپیوترم خودمم یه Sea Gate ، 500Gb دارم و الان 2-3 سالی میشه که دارم استفاده میکنم و هیچ مشکل خاصی نداره این صدا هم صدای عامد هارد های Sea Gate هستش
من فقط تو این هاردم سریال و فیلم دارم ، بازی روی هارد اصلی 1 ترا سیگیت بود که هیچ مشکلی نداشتم ، مثل Pes & Call & Medal of honor & NFS و چندتای دیگه.
از وسترن راضیم و الان که میخوام دوباره بگیرم بازم وسنرن میگیرم(هر چند گرونتره)
دیگه من ناراضی بودم عوض کردم تیک تیک رو اعصاب بودمثل اینکه این سری وارد شد همه مشکل داره
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
شما هم گرین بستی دیگه درسته؟؟وسترن گرین
تفاوت قیمت زیاد نیست همش 10-15تومن
منم یک هارد 1 ترابایت وسترن (اکسترنال) داشتم همین صدای تیک تیک رو داشت ، بعد از 2 ماه سوخت !!
فرستادم گارانتی یکی دیگه برام فرستادند که فعلا داره کار می کنه صدای تیک تیک هم نداره
این صدای تیک تیک فقط تو هارد های Sea Gate عادیه
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
ببخشید دوست عزیز مشکلتون حل شد بالاخره یا نه؟
وسترن دیجیتال که میدونم هست دوست عزیز
رنگ پوسته هاردت چیه سبزه ابی یا مشکی؟
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
اقایون عزیز فکر کنم تاپیک رو زده بودم کمکم کنید نه اینکه دعوا کنید حالا گارانتی کنه یا عوض کنه چه فرقی میکنه مهم اینه که هرچی الان وارد میشه اشغاله و ارزش استفاده نداره گارانتی پول الکیه که از مردم میگیرن من اصلا قبول ندارم چیزی رو به اسم گارانتی چون وقتی خراب میشه میندازن گردن خود کسی که خریده![]()
سامسونگ هم خیلی خوبه من دارم راضیم
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
دیشب به این تاپیک سر زدم بحث خوبی بود
امشب سر میزنم
تاتی تاتی میبینم
کل کل و....
متاسفم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)