شما نمیدونم چند سالتون هست! و چند سال هست کار میکنین ولی پدر بنده از سال 69 کار واردات کامپیوتر و لپ تاپ انجام میدادن فکر کنم اون موقع آواژنگی وجود نداشت! ..اولین نماینده آواژنگ در مشهد دست ما بود که چند سال پیش واگذار کردیم ...در کل فقط بلدن قطعه رو عوض کنن..بلد نیستن درست کنن...یادش بخیر چقدر با هارد ها فوتبال بازی میکردیم
6 سال تعمیرات تخصصی و حرفه ای دوست من بازم تکرار میکنم آواژنگ حرف نداره و بازم میگم آواژنگ نماینده فعال گیگیبایت کینگ مکس اکستروم و ... اما هاردی نداره که شما به هارد تو آواژنگ گیر دادی و من از نمایندگی فروش صحبتب نکردم از نمایندگی تعمیرات صحبت کردم ...
و کار فروش لپ تاپ ربطی به تخصص و کار تعمیراتی نداره l-)
دوست عزیز آواژنگ جدیدا هارد های وسترن دیجیتال رو گارانتی میکنه من خودم اکسترنال 6 ماه پیش گرفتم آواژنگ بود ولی تا 1 سال پیش یادمه هارد نداشت ولی از نظر گارانتی بهترین گارانتی هست که تا الان تو ایران دیدم ، درمورد تعویض ویا تعمیر اصلا مهم نیست ، مهم اینه که بدون هزینه هر دو مورد رو انجام میده .
یادش بخیر قدیما ( حدود 7 سال پیش ) ماهی چند بار میرفتیم خیابون 25 یا 6 گاندی برای گارانتی b-)
شما تو کدوم نمایندگیش کار میکردین؟؟؟ کو هم بگو من بپرسم..همچین میگی 6 سال!!! اینکار چی بوده...آواژنگ هارد هم گارانتی میکنه عزیزم!!! این نشون میده اصلا شما اونجا کار نمیکنی!!! آواژنگ فقط تعویض میکنه..تعمیر نمیکنه....نشون به اون نشون که1 سال پیش نمایشگاه کامپیتور مشهد ما کف سازی غرفه رو با هارد انجام داده بودیم و از بیش از 2500 هارد برای کف سازی استفاده کردیم که همش مال آواژنگ بود
اوک میتونید تماس بگیرید با خانم بيتا طهماسبی از همکاران آواژنگ صحبت کنید ++ نماینده شهسوار ( تنکابن ) مرکر کاپیوتر رایا بنده حدود 11 ماه میشه دیگه با این شرکت به دلایلی کار نمیکنم و شمایی که میگید آواژنگ خدمات خوبی نداره کدوم خدمات از نظر شما خوب هستش ؟
و جناب فارس وی پی اس که تو همسایگی ما هستند از این نمایندگی خرید کردن میتونید بپرسید ازشون که وجود خارجی داره یا نه
و یادتون باشه از همون اول که این تاپیک رو دیدم همه دوستان اومدن ار خاطرات قیژ قیژ هارد خودشون گفتن ::: دی ولی من پله پله به این دوستمون مراحل تست رو گفتم ...
واقعا" خیلی زورم میاد که شمایی که اگه 2 بار هارد به هارد کردی به منی که اندازه موهای سر شما هارد یاز کردم بخوای اینا رو بگی
من هیچ وقت در مورد چیزی که تجربه ندارم نظر نمیدم به شما هم پیشنهاد میکنم اینطور باشد
لطفا" اگر نمیتونید به این دوستمون کمکی کنید اسپم نزنید![]()
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)