-
May 22nd, 2012, 18:26
عضو انجمن
پاسخ : انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما - 2

نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
اگر میشه بعد از نست کامل گوشی
لطف کنید بفرمایید که چیپ وایمکس گوشی قابل استفاده هست ؟
??????????????؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تست کردید
-
-
May 22nd, 2012 18:26
# ADS
-
August 17th, 2012, 15:23
عضو دائم
سلام
اگر اشتباه نکنم , حدود 2 ماه پیش بعد از ارائه رسمی آندروید نسخه 4.0.3 به این نسخه به روز رسانی کردیم
خیلی از فروشگاه ها و کسانی که در مشهد تخصص این مورد را داشتن , اعلام کردند که به هیچ عنوان نسخه سیستم عامل را ارتقاء ندم , تا با قطعی wi-fi و یا مشکل در دوربین گوشی و ... مواجه نشم
اما بدون توجه به این توضیحات نسخه سیستم عامل را ارتقاء دادم و تا امروز بدون مشکل در حال استفاده هستم
در مورد سوال دوست عزیزمون :
لطف کنید بفرمایید که چیپ وایمکس گوشی قابل استفاده هست ؟
باید عرض کنم که چون وایمکس نداشتم تست نکردم ولی اینترنت گوشی را با موارد دیگه تست کردم که بدون مشکل بود
و در نهایت دوستانی که قصد خرید گوشی EVO 3D را دارند , نسبت به قیمت مناسبی و کارایی خوب , ارزش خرید را دارد
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
اگر اشتباه نکنم , حدود 2 ماه پیش بعد از ارائه رسمی آندروید نسخه 4.0.3 به این نسخه به روز رسانی کردیم
خیلی از فروشگاه ها و کسانی که در مشهد تخصص این مورد را داشتن , اعلام کردند که به هیچ عنوان نسخه سیستم عامل را ارتقاء ندم , تا با قطعی wi-fi و یا مشکل در دوربین گوشی و ... مواجه نشم
اما بدون توجه به این توضیحات نسخه سیستم عامل را ارتقاء دادم و تا امروز بدون مشکل در حال استفاده هستم
در مورد سوال دوست عزیزمون :
باید عرض کنم که چون وایمکس نداشتم تست نکردم ولی اینترنت گوشی را با موارد دیگه تست کردم که بدون مشکل بود
و در نهایت دوستانی که قصد خرید گوشی EVO 3D را دارند , نسبت به قیمت مناسبی و کارایی خوب , ارزش خرید را دارد
موفق باشید
آقا مبارکه :دی ...
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید