نوشته اصلی توسط SeDaBloG خوب ovh بهتره ! ولی برای مشتری های کمتر هیچ فرقی ندارن ! کیمسوفی بهتره من هم فکر میکنم ovh کم دردسرتر هستش
بیش از 12 سال سابقه, شرکت (سرور پردازان برتر شمال) شماره ثبت:2681 - شناسه ملی: 14003107133
نوشته اصلی توسط serverstar.ir من هم فکر میکنم ovh کم دردسرتر هستش فرقی نداره هر دو یک شبکس !
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318 خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9 (ملاقات با هماهنگی) (فعالیت مجدد بزودی)
نوشته اصلی توسط CityKala.net فرقی نداره هر دو یک شبکس ! یعنی OVH مثل kimsufi ساپورت نداره ؟؟؟
نوشته اصلی توسط serverstar.ir یعنی OVH مثل kimsufi ساپورت نداره ؟؟؟ دوست عزیز میشه یک مدرک معتبری ارائه کنید که ساپورت نداره ؟
نوشته اصلی توسط CityKala.net فرقی نداره هر دو یک شبکس ! خوب پشتیبانی هم مهم هست، پشتیبانیشون برابر هست؟
نوشته اصلی توسط farzadnsr خوب پشتیبانی هم مهم هست، پشتیبانیشون برابر هست؟ پشتیبانی هر2 با ovh هست!!! یکی هست
نوشته اصلی توسط farzadnsr خوب پشتیبانی هم مهم هست، پشتیبانیشون برابر هست؟ دیشب سرور ما کلا خوابید و با ریبوت و اینها بالا نیومد فهمیدیم رم سوزونده بعد از حدود 30 دقیقه دوباره سرور برگشت سر جاش 1:30 دقیقه شب :دی
نوشته اصلی توسط CityKala.net دیشب سرور ما کلا خوابید و با ریبوت و اینها بالا نیومد فهمیدیم رم سوزونده بعد از حدود 30 دقیقه دوباره سرور برگشت سر جاش 1:30 دقیقه شب :دی بله خود تکنسین های دیتاسنتر به طور اتوماتیک وارد عمل میشن قبل از اینکه شما بفهمی مشکل کجا هست رفع میشه
نوشته اصلی توسط faranetwork بله خود تکنسین های دیتاسنتر به طور اتوماتیک وارد عمل میشن قبل از اینکه شما بفهمی مشکل کجا هست رفع میشه دقیقا متوجه نشدم،یعنی قبل اینکه اعلام کنیم سرور مشکل داره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن