نوشته اصلی توسط Maya تلاش نکنید امکان پذیر نیست از طرف خودتون صحبت کنید من اگر بخام ۱۰۰ در ۱۰۰ میتونم عملیش کنم ولی انگیزه ای ندارم
نوشته اصلی توسط ... از طرف خودتون صحبت کنید من اگر بخام ۱۰۰ در ۱۰۰ میتونم عملیش کنم ولی انگیزه ای ندارم بابا توان مند. می تونم یک سوال بپرسم چجوری؟؟؟
نوشته اصلی توسط payam_shzbax بابا توان مند. می تونم یک سوال بپرسم چجوری؟؟؟ بله خوشبختانه بسیار توانمندیم گفتم اگه بخام ی راهی پیدا میکنم نگفتم راهی دارم جمله ام چند بار دیگه بخونید
اگر بخواید درگاه پرداخت آنلاین بگیرید اول باید پرسنال پاسپورت بگیرید. بعدش برای گرفتن Merchant passport اقدام کنید.
بابا این کاره ! توامند لطفا اقدام کنید و در صورتیکه گرفتید اطلاع دهید تا ***** شوید ! نوشته اصلی توسط payam_shzbax بابا توان مند. می تونم یک سوال بپرسم چجوری؟؟؟
نوشته اصلی توسط ... بله خوشبختانه بسیار توانمندیم گفتم اگه بخام ی راهی پیدا میکنم نگفتم راهی دارم جمله ام چند بار دیگه بخونید بلی می توانید به کاربران خویشتن س. ا . ک. س هدیه دهید.! باز هم عرض می کنم بابا توانمند! نوشته اصلی توسط maya بابا این کاره ! توامند لطفا اقدام کنید و در صورتیکه گرفتید اطلاع دهید تا ***** شوید ! بله واقعا بعید نیست از شما که همچین کارایی رو انجام بدید!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن