سلاممن همه جوره از حقوق نویسندگان برنامه های مختلف حمایت می کنم. آقا رحمان جای خود داره. ضرر نال کردن و انتشار این ماژول قبل از همه گریبان استفاده کننده رو می گیره. چون نه رفع اشکالی توی کار هست و نه توسعه ای.
افرادی که تجارتشون ماهی ۵ تومن نمی ارزه می رن نال شده استفاده می کنند. بهتره آقا رحمان هم به اینا خرده نگیره! کسی که قرار ۲ ماه دیگه جمع کنه بره دلیلی نداره ۶۰ تومن هزینه بده. شما فکر کن داره تست می کنه که یاد بگیره!
من توی بحث کد کردن کدهای نوشته شده تخصصی ندارم اما سه پیشنهاد دارم برای بالا بردن امنیت. شاید ۳ راه پایین برای بعضی ها به دلیل تخصصی بودن مقدور نباشه اما به نظرم بهتره شما این ماژول رو به ۵ نفر حرفه ای بفروشید به جای ۳۰ نفر ناحرفه ای. اینجوری مطمئن هستید که نال نمی شه!
۱- از یک اکستنشن اختصاصی برای کد و دی کد کردن توی php استفاده کنید.
۲- هسته ماژول رو توی سرور خودتون قرار بدید
۳- هسته ماژول رو کد و کامپال بکنید (مثل یه برنامه که با c نوشته شده) و کدهای باینری قابل نصب رو به کاربر بدید که روی سرور خودش نصب کنه و ماژول رو جوری بنویسید که با این هسته نرم افزاری که توی سرور نصب شده ارتباط برقرار کنه. اینجوری حتی می تونید خود ماژول رو به صورت کد باز ارایه کنید که کاربر بتونه تغییرات دلخواهش رو اعمال کنه
منتظر نسخه جدید هستیم
ممنون علیرضا جان
چند مورد را بگم
1 - اگر هسته روی سرور خودمون باشه 100% مشکلاتی در آینده برای کاربران ایجاد خواهد شد و به دلایل امنیتی کاربران کمتری به سمت ماژول هدایت خواهند شد
2 - شما فرض کنید چندین سرور دارید که در دقیقه چندین کاربر عملیات های ریست و ... را انجام میده
اگر قرار باشه از سروری که هسته روی آن قرار داره اتصال انجام بشه , نیازمند سرویس قدرتمند هستیم که نسبت به هزینه ماژول اصلاً به صرفه نیست
همچنین اگر سرور مربوطه قطع شود ارتباط همه همکاران از بین خواهد رفت
3 - نسخه جدید را کد کردیم و هنوز خودم و چند تن از دوستان نتونستیم دی کد کنیم و روی سایت سه نفر از همکاران تست کردیم و درست در حال اجرا هست
اما bcompile مشکل مشکل در روی سرور یکی از همکاران ایجاد کرد و اجرا نشد و در حال رفع این مشکل هستیم که چرا و به چه دلیل ؟؟
نمیشه نسخه را ارائه کنیم و مشکل برای یکی از همکاران ایجاد شود و ما هم جوابی برای رفع آنها نداشته باشیم
روی دو سرور به درستی کار کرد و روی سرور سوم اجرا نشد
هرچند که 70 درصد کانفیگ سرورها به یک شکل هست
چیزی که دوست نداشتم تا زمان ارائه نسخه جدید بگم را , امروز می گم :
این نسخه را دو بخشی کردیم
یک نسخه برای تست کسانی که ادعای در دی کد کردن دارن و می خوان خودشون را تست کنن با نام Base و یک نسخه کامل و حرفه ای و بدون مشکل با نام Pro که نسخه اصلی برای خریداران ارسال می شود و نسخه اول تنها برای دی کودر ها ارسال می شود تا که مشکلات را بررسی و به ما اطلاع دهند
این مورد را همکاران ما تمایل نداشتن تا زمان ارائه مطرح کنم ولی امروز اعلام کردم
همچنین قیمت ماژول بعضی ها اعلام کرده بودند که می خواد زیاد بشه که باید بگم خیر با همان قیمت 60 هزار تومان برای نامحدود ارائه می شود
تنها آپدیت ها تا یک سال ارائه می شود
موفق باشید