-
August 28th, 2011, 16:36
عضو دائم
فروش ماژول W3esxi برای مجازی ساز ESXI & ESX تحت WHMCS
سلام
طبق قولی که به دوستان داده بودیم و با تاخیر چند روزه تاپیک فروش ماژول ESXI & ESX برای WHMCS را ایجاد کردیم
نام : 
امکانات :
1 - Power off - Power on - Reset - Reboot os - Shutdown os - suspend
2 - نمایش اطلاعات وی پی اس :
Ram - Ram Usage - Cpu - Cpu Usage - Space - Free Space - IP - Hostname - Power State - UpTime - BootTime
3 - انتخاب VMID از لیست سرویس های موجود در سرور بدون نوشتن VMID برای هر سرویس
4 - امکان کارکردن با چند سرور
5 - امکان تغییر قالب نمایش اطلاعات و دکمه های تغییر وضعیت در محیط کاربری و ادمین
6 - امکان غیرفعال کردن نمایش اطلاعات برای کاربر و یا ادمین
7 - بخش ALL VM برای نمایش وضعیت همه سرویس ها در همه سرورهای فعال که در سیستم ثبت شده اند
8 - امکان تغییر وضعیت هر سرویس در بخش ALL VM
9 - بخش Quick Insert برای انتخاب VMID از لیست سرویس های همه سرورهای فعال برای هر مشتری و تغییر سرور و محصول و فیلد آی پی به صورت سریع
10 - قابلیت کار با VMWARE ESX و ESXi
اسکرین شات (( ضمیمه شد ))
نکات :
1 - لایسنس ماژول تحت دامنه تعیین شده و برای یک سال و هر نسخه تنها روی یک دامنه قابل استفاده است.
2 - بعد از خرید تا یک سال به روز رسانی ها رایگان خواهد بود
3 - هزینه لایسنس 85 هزار تومان می باشد (( برای یک سال با آپدیت ))
4 - خرید از سایت وارزهاست انجام می شود و سوالات و ... به صورت تیکت در پشتیبانی مطرح خواهد شد.
5 - آموزش نصب و پیکربندی ماژول همراه با توضیحات کامل و تصویری و به زبان فارسی در اختیار خریدار گذاشته می شود.
نیازمندی های سرور :
1 - ESX/ESXi 3.5 به بالا
2 – PHP 5.2 به بالا
3 – WHMCS 4.4.2 به بالا
4 – ION Cube Loader
5 – دارا بودن سرورمجازی به صورت اختصاصی برای انجام تنظیمات مطابق نیاز ماژول (( بر روی هاست اشتراکی گاهاً به دلیل بعضی از محدودیت ها مشکل ایجاد می شود ))
6 – دارا بودن کنترل پنل WHM/Cpanel برای انجام راحت تر تنظیمات php + Apache + Firewall
لینک خرید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
☼☼☼☼ تعدادی از خریداران ماژول ☼☼☼☼
1 - Tukanet.net
2 - parspersia.com
3 - tehranvps.com
4 - omegahost.net
5 - irserver.com
6 - parsuptime.com
7 - agonis.ir
8 - warez-host.ir
9 - takdns.co
10 - tadbirserver.com
11 - dellvps.com
12 - 20host.in
13 - javanserver.com
14 - novinvps.net
15 - persiansg.com
16 - afaghhosting.net
17 - baranserver.com
18 - faranetwork.ir
19 - worlddata.ir
20 - esfahanweb.com
21 - atilnic.com
22 - yazddata.ir
23 - secure.almahost.co.uk
24 - vs24.co
25 - persianbit.com
26 - terahost.ir
27 - tonicserver.com
28 - mizbanco.com
29 - persiancloud.ir
30 - و ...
\\\\\ ************************************************** ************ /////
اخرین تغییرات در نسخه جدید = 0.7.2
1 - عدم نیاز به اکستنشن php_ssh2
2 - حل مشکل کران جاب
3 - امکان ساسپند خودکار
4 - امکان unsuspend خودکار
5 - اضافه شدن دکمه unsuspend
صفحه مدیریت کلاینت
1 - حل مشکل نمایش ندادن حجم هاردهای اضافی
2 - اضافه شدن کد جدید به قالب برای نمایش تعداد هارد ها
3 - امکان اتصال به سرور با پورت غیر پیشفرض(22)
4 - حل مشکل اتصال به esxi5
5 - حل مشکل نمایش پیام خطا هنگام خاموش کردن و روشن کردن و ساسپند و ...
6 - حل مشکل منو صفحات در قسمت allvm در هنگام نمایش صفحه جاری
7 - اضافه شدن لینک ساپورت و نمایش دامنه جاری در صفحه w3esxi_admin
\\\\\ __________________________________________________ _______________ /////
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
ویرایش توسط Warez-Host.IR : April 14th, 2012 در ساعت 17:05
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
amin7x, Amir.Mansoury, AmirHosein, Cyrus.The.Great, da6276, eskelet-sokhte, faranetwork, fas, gharibion, HADNEZ-ICT, hamid rilaxx, hpxfdhzo, irlogo, konstantine, lordmhn, MbjHosting, mobin96, Mohammad_reza, moosh2011, mrbusy, m_dg_farari, nasa_de, nimafire, nimapendar, onlinehost, PerDon, rouhallah, rsl, shayaneds, tactools, tehvps, TN Projects, TukaNet, VatanDC, yum
-
August 28th, 2011 16:36
# ADS
-
May 19th, 2012, 12:58
پاسخ : فروش ماژول W3esxi برای مجازی ساز ESXI & ESX تحت WHMCS
منم نال كردم مشكل رحمان اين بود كه base 64 كرده بود و به راحتي ديگد ميشد
-
-
May 19th, 2012, 19:51
رحمان جان دوست داشت امنيت سنجي هم ميكنيم براشون
-
-
May 19th, 2012, 20:20
-
-
May 19th, 2012, 20:23
عضو انجمن
من همه جوره از حقوق نویسندگان برنامه های مختلف حمایت می کنم. آقا رحمان جای خود داره. ضرر نال کردن و انتشار این ماژول قبل از همه گریبان استفاده کننده رو می گیره. چون نه رفع اشکالی توی کار هست و نه توسعه ای.
افرادی که تجارتشون ماهی ۵ تومن نمی ارزه می رن نال شده استفاده می کنند. بهتره آقا رحمان هم به اینا خرده نگیره! کسی که قرار ۲ ماه دیگه جمع کنه بره دلیلی نداره ۶۰ تومن هزینه بده. شما فکر کن داره تست می کنه که یاد بگیره!
من توی بحث کد کردن کدهای نوشته شده تخصصی ندارم اما سه پیشنهاد دارم برای بالا بردن امنیت. شاید ۳ راه پایین برای بعضی ها به دلیل تخصصی بودن مقدور نباشه اما به نظرم بهتره شما این ماژول رو به ۵ نفر حرفه ای بفروشید به جای ۳۰ نفر ناحرفه ای. اینجوری مطمئن هستید که نال نمی شه!
۱- از یک اکستنشن اختصاصی برای کد و دی کد کردن توی php استفاده کنید.
۲- هسته ماژول رو توی سرور خودتون قرار بدید
۳- هسته ماژول رو کد و کامپال بکنید (مثل یه برنامه که با c نوشته شده) و کدهای باینری قابل نصب رو به کاربر بدید که روی سرور خودش نصب کنه و ماژول رو جوری بنویسید که با این هسته نرم افزاری که توی سرور نصب شده ارتباط برقرار کنه. اینجوری حتی می تونید خود ماژول رو به صورت کد باز ارایه کنید که کاربر بتونه تغییرات دلخواهش رو اعمال کنه
منتظر نسخه جدید هستیم
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2012, 20:34
افرادی که تجارتشون ماهی ۵ تومن نمی ارزه می رن نال شده استفاده می کنند. بهتره آقا رحمان هم به اینا خرده نگیره! کسی که قرار ۲ ماه دیگه جمع کنه بره دلیلی نداره ۶۰ تومن هزینه بده. شما فکر کن داره تست می کنه که یاد بگیره!
و کسانی که تجارتشون 15 هزار تومان نمی ارزه ؟ ...
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2012, 20:53
astro.alireza
خدا نشسته بین بنداهاش فرق بذاره موندم شما چطوری از آدم دوپا توقع داری فرق بذاره ملاک آدم حرفه ای برای شما چیه ؟ عجبا حرفهایی میزنید
من کل تاپیکارو نخوندم اما خلاصش کنم هیچ چیزی نیست که نال نشه هیچ برنامه نویسیم توقع نداره برنامش نال نشه آقا رحمن آدم متخصص افرادی که باهاش کار میکنن متخصص از مایکروسافت که متخصص تر نیستن ، شما که انقد احترام میذاری شاید ویندوزت اورجیناله نمیدونم اما در کل نباید تو تاپیک فروش نویسنده برنامه طرف بیاد بگه من نال کردم از من بخرید
ضمن اینکه انتخاب با خریدار یکی دوست داره نال شده بخره یکی دوست داره پول بده اصلش و بخره این مبحثم به هیچ بنی بشری بر نمیگرده
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
May 19th, 2012, 20:58
نسخه جديد كي مياد برام ايميل كنيد mahdi8492@gmail.com
-
-
May 19th, 2012, 21:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HugeServer
و کسانی که تجارتشون 15 هزار تومان نمی ارزه ؟ ...
حق با شماست و من هم مثل شما از ایشون می خوام به حقوق دیگران احترام بزارند ولی این دلیل نمی شه ما حقوق ایشون رو نادیده بگیریم

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
astro.alireza
خدا نشسته بین بنداهاش فرق بذاره موندم شما چطوری از آدم دوپا توقع داری فرق بذاره ملاک آدم حرفه ای برای شما چیه ؟ عجبا حرفهایی میزنید
من کل تاپیکارو نخوندم اما خلاصش کنم هیچ چیزی نیست که نال نشه هیچ برنامه نویسیم توقع نداره برنامش نال نشه آقا رحمن آدم متخصص افرادی که باهاش کار میکنن متخصص از مایکروسافت که متخصص تر نیستن ، شما که انقد احترام میذاری شاید ویندوزت اورجیناله نمیدونم اما در کل نباید تو تاپیک فروش نویسنده برنامه طرف بیاد بگه من نال کردم از من بخرید
ضمن اینکه انتخاب با خریدار یکی دوست داره نال شده بخره یکی دوست داره پول بده اصلش و بخره این مبحثم به هیچ بنی بشری بر نمیگرده
موفق باشید
امنیت ۱۰۰٪ نیست و حتما امکان نال هست ولی باید تا جایی که ممکنه برای امنیت وقت گذاشت
بنده از لینوکس و نرم افزارهای مجانی استفاده می کنم و تمام تلاشم رو می کنم تا حق کسی رو ضایع نکنم
اون شخص هم قصد خراب کردن تاپیک رو داشته که اینجا آفر گذاشته واسه نال شده این ماژول
بنده به عنوان مشتری این ماژول نه تنها این حق رو به وارز هاست می دم که پیگیر باشن بلکه ایشون رو موظف به این کار می دونم! باید بین کسی که هزینه می کنه و می خره و کسی که نال شده استفاده می کنه فرق باشه. اما از راهش نه از طریق نفوذ به سرور و این کارا
-
تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2012, 11:36
عضو دائم
من همه جوره از حقوق نویسندگان برنامه های مختلف حمایت می کنم. آقا رحمان جای خود داره. ضرر نال کردن و انتشار این ماژول قبل از همه گریبان استفاده کننده رو می گیره. چون نه رفع اشکالی توی کار هست و نه توسعه ای.
من توی بحث کد کردن کدهای نوشته شده تخصصی ندارم اما سه پیشنهاد دارم برای بالا بردن امنیت. شاید ۳ راه پایین برای بعضی ها به دلیل تخصصی بودن مقدور نباشه اما به نظرم بهتره شما این ماژول رو به ۵ نفر حرفه ای بفروشید به جای ۳۰ نفر ناحرفه ای. اینجوری مطمئن هستید که نال نمی شه!
۱- از یک اکستنشن اختصاصی برای کد و دی کد کردن توی php استفاده کنید.
۲- هسته ماژول رو توی سرور خودتون قرار بدید
۳- هسته ماژول رو کد و کامپال بکنید (مثل یه برنامه که با c نوشته شده) و کدهای باینری قابل نصب رو به کاربر بدید که روی سرور خودش نصب کنه و ماژول رو جوری بنویسید که با این هسته نرم افزاری که توی سرور نصب شده ارتباط برقرار کنه. اینجوری حتی می تونید خود ماژول رو به صورت کد باز ارایه کنید که کاربر بتونه تغییرات دلخواهش رو اعمال کنه
منتظر نسخه جدید هستیم
سلام
ممنون علیرضا جان
چند مورد را بگم
1 - اگر هسته روی سرور خودمون باشه 100% مشکلاتی در آینده برای کاربران ایجاد خواهد شد و به دلایل امنیتی کاربران کمتری به سمت ماژول هدایت خواهند شد
2 - شما فرض کنید چندین سرور دارید که در دقیقه چندین کاربر عملیات های ریست و ... را انجام میده
اگر قرار باشه از سروری که هسته روی آن قرار داره اتصال انجام بشه , نیازمند سرویس قدرتمند هستیم که نسبت به هزینه ماژول اصلاً به صرفه نیست
همچنین اگر سرور مربوطه قطع شود ارتباط همه همکاران از بین خواهد رفت
3 - نسخه جدید را کد کردیم و هنوز خودم و چند تن از دوستان نتونستیم دی کد کنیم و روی سایت سه نفر از همکاران تست کردیم و درست در حال اجرا هست
اما bcompile مشکل مشکل در روی سرور یکی از همکاران ایجاد کرد و اجرا نشد و در حال رفع این مشکل هستیم که چرا و به چه دلیل ؟؟
نمیشه نسخه را ارائه کنیم و مشکل برای یکی از همکاران ایجاد شود و ما هم جوابی برای رفع آنها نداشته باشیم
روی دو سرور به درستی کار کرد و روی سرور سوم اجرا نشد
هرچند که 70 درصد کانفیگ سرورها به یک شکل هست
چیزی که دوست نداشتم تا زمان ارائه نسخه جدید بگم را , امروز می گم :
این نسخه را دو بخشی کردیم
یک نسخه برای تست کسانی که ادعای در دی کد کردن دارن و می خوان خودشون را تست کنن با نام Base و یک نسخه کامل و حرفه ای و بدون مشکل با نام Pro که نسخه اصلی برای خریداران ارسال می شود و نسخه اول تنها برای دی کودر ها ارسال می شود تا که مشکلات را بررسی و به ما اطلاع دهند
این مورد را همکاران ما تمایل نداشتن تا زمان ارائه مطرح کنم ولی امروز اعلام کردم
همچنین قیمت ماژول بعضی ها اعلام کرده بودند که می خواد زیاد بشه که باید بگم خیر با همان قیمت 60 هزار تومان برای نامحدود ارائه می شود
تنها آپدیت ها تا یک سال ارائه می شود
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
May 25th, 2012, 21:33
عضو انجمن
سلام
کار نسخه جدید به کجا رسیده ؟
کی نسخه جدید را ارائه می دید؟
در نسخه جدید کنسول هم فعال شده ؟
این ماژول میشه پهنای باند را کنترل کرد که کاربر تا حدی بتونه استفاده کنه بعد از اون سرور مجازی مورد نظر اسپند بشه ؟
بعد از یک سال برای دریافت آپدیت ها باید دوباره هزینه کل ماژول پرداخت بشه؟
این امکان هست که اگر دامنه سایت ف **ل *ت**ر شد روی یک دامنه دیگه فعال بشه ؟
ماژول با دامنه سایت کار می کنه یا ip ؟
طی چند ساعت ماژول بعد از پرداخت آماده میشه ؟
-