من همه جوره از حقوق نویسندگان برنامه های مختلف حمایت می کنم. آقا رحمان جای خود داره. ضرر نال کردن و انتشار این ماژول قبل از همه گریبان استفاده کننده رو می گیره. چون نه رفع اشکالی توی کار هست و نه توسعه ای.
افرادی که تجارتشون ماهی ۵ تومن نمی ارزه می رن نال شده استفاده می کنند. بهتره آقا رحمان هم به اینا خرده نگیره! کسی که قرار ۲ ماه دیگه جمع کنه بره دلیلی نداره ۶۰ تومن هزینه بده. شما فکر کن داره تست می کنه که یاد بگیره!
من توی بحث کد کردن کدهای نوشته شده تخصصی ندارم اما سه پیشنهاد دارم برای بالا بردن امنیت. شاید ۳ راه پایین برای بعضی ها به دلیل تخصصی بودن مقدور نباشه اما به نظرم بهتره شما این ماژول رو به ۵ نفر حرفه ای بفروشید به جای ۳۰ نفر ناحرفه ای. اینجوری مطمئن هستید که نال نمی شه!
۱- از یک اکستنشن اختصاصی برای کد و دی کد کردن توی php استفاده کنید.
۲- هسته ماژول رو توی سرور خودتون قرار بدید
۳- هسته ماژول رو کد و کامپال بکنید (مثل یه برنامه که با c نوشته شده) و کدهای باینری قابل نصب رو به کاربر بدید که روی سرور خودش نصب کنه و ماژول رو جوری بنویسید که با این هسته نرم افزاری که توی سرور نصب شده ارتباط برقرار کنه. اینجوری حتی می تونید خود ماژول رو به صورت کد باز ارایه کنید که کاربر بتونه تغییرات دلخواهش رو اعمال کنه
منتظر نسخه جدید هستیم